Μια μέρα μετά την ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2ο τρίμηνο του έτους, η Apple έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ετήσιο συνέδριο WWDC το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές που αναπτύσσουν εφαρμογές και παιχνίδια για τις πλατφόρμες της εταιρείας.

Το WWDC 2013 θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου, στο κλασσικό συνεδριακό χώρο που επιλέγει η Apple τα τελευταία χρόνια, αυτό του Moscone Center στο San Francisco. Παραδοσιακά η Apple παρουσιάζει συνήθως όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το iOS και το OS X, κάτι που αναμένεται να κάνει και φέτος αφού μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ξεχωριστή ανακοίνωση ή παρουσίαση για το iOS 7.0 και το OS.X 10.9.

 

Ειδικά η παρουσίαση της επόμενης έκδοσης του iOS αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την απόλυση του Scott Forstall, του "πατέρα" του iOS καθώς και της φημολογίας περί σημαντικών αλλαγών στο γραφικό περιβάλλον που περιλαμβάνουν την εγκατάλειψη του σκευομορφικού σχεδιασμού.

 

Στην περσινή WWDC, η Apple παρουσίασε και νέο hardware και συγκεκριμένα τις νέες εκδόσεις μοντέλων της σειράς MacBook Air, MacBook Pro (retina).

 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στο συνέδριο, θα πρέπει να συνδεθούν στο site της Apple στις 25 Απριλίου (20:00 ώρα Ελλάδος) για να αγοράσουν το εισιτήριο τους, αλλά και να είναι αρκετά γρήγοροι αφού τα περσινά εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μόλις 2 ώρες.

 

Link.png Site: http://developer.apple.com[/url]/wwdc']developer.apple.com