Τα πακέτα θα ονομάζονται Apple One και το κόστος θα εξαρτάται από τις υπηρεσίες τις οποίες θα ενσωματώνουν.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η Apple ετοιμάζει να ομαδοποιήσει στο πακέτο Apple One τις συνδρομητικές της υπηρεσίες, το οποίο ενδέχεται να γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό Bloomberg, η αμερικανική εταιρία θα προσφέρει το Apple One με διάφορα επίπεδα πρόσβασης, τα οποία θα καθορίζουν την τιμή αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών που ο χρήστης θα έχει πρόσβαση.

Το βασικό πακέτο Apple One θα περιλαμβάνει μόνο το Apple Music και το Apple TV+. Το λίγο ακριβότερο θα περιλαμβάνει και το Apple Arcade ενώ το τρίτο στη σειρά θα δίνει πρόσβαση και στο Apple News+. Το πιο ακριβό πακέτο Apple One θα περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες υπηρεσίες καθώς και επιπλέον χώρο αποθήκευσης στο iCloud. Όπως αναφέρει το Bloomberg, το ακριβότερο πακέτο ενδέχεται να κοστίζει $40 μηνιαίως. Επίσης, κάθε πακέτο θα λειτουργεί και με το σύστημα Family Sharing της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι το καθένα από αυτά θα παρέχει πρόσβαση σε έως έξι άτομα ανά υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση, όπως κι αν ομαδοποιήσει η Apple τις υπηρεσίες της, το σκεπτικό είναι απλό. Τα πακέτα να κοστίζουν λιγότερο σε σύγκριση αν κάποιος αγόραζε ξεχωριστά τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Έτσι για παράδειγμα, το βασικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τα Apple Music και Apple TV+, θα πρέπει να κοστίζει λιγότερο από $15. Το website Thurrott, θεωρεί ότι η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου θα κυμανθεί κάπου μεταξύ $12 και $12.50.

Το Bloomberg αναφέρει ακόμη ότι η Apple αναπτύσσει μία νέα συνδρομητική υπηρεσία για γυμναστική από το σπίτι (Virtual Fitness Class) με την κωδική ονομασία Seymour. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω εφαρμογής σε iPhone, iPad και Apple TV.