trib Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Τα πακέτα θα ονομάζονται Apple One και το κόστος θα εξαρτάται από τις υπηρεσίες τις οποίες θα ενσωματώνουν. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η Apple ετοιμάζει να ομαδοποιήσει στο πακέτο Apple One τις συνδρομητικές της υπηρεσίες, το οποίο ενδέχεται να γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό Bloomberg, η αμερικανική εταιρία θα προσφέρει το Apple One με διάφορα επίπεδα πρόσβασης, τα οποία θα καθορίζουν την τιμή αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών που ο χρήστης θα έχει πρόσβαση. Το βασικό πακέτο Apple One θα περιλαμβάνει μόνο το Apple Music και το Apple TV+. Το λίγο ακριβότερο θα περιλαμβάνει και το Apple Arcade ενώ το τρίτο στη σειρά θα δίνει πρόσβαση και στο Apple News+. Το πιο ακριβό πακέτο Apple One θα περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες υπηρεσίες καθώς και επιπλέον χώρο αποθήκευσης στο iCloud. Όπως αναφέρει το Bloomberg, το ακριβότερο πακέτο ενδέχεται να κοστίζει $40 μηνιαίως. Επίσης, κάθε πακέτο θα λειτουργεί και με το σύστημα Family Sharing της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι το καθένα από αυτά θα παρέχει πρόσβαση σε έως έξι άτομα ανά υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση, όπως κι αν ομαδοποιήσει η Apple τις υπηρεσίες της, το σκεπτικό είναι απλό. Τα πακέτα να κοστίζουν λιγότερο σε σύγκριση αν κάποιος αγόραζε ξεχωριστά τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Έτσι για παράδειγμα, το βασικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τα Apple Music και Apple TV+, θα πρέπει να κοστίζει λιγότερο από $15. Το website Thurrott, θεωρεί ότι η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου θα κυμανθεί κάπου μεταξύ $12 και $12.50. Το Bloomberg αναφέρει ακόμη ότι η Apple αναπτύσσει μία νέα συνδρομητική υπηρεσία για γυμναστική από το σπίτι (Virtual Fitness Class) με την κωδική ονομασία Seymour. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω εφαρμογής σε iPhone, iPad και Apple TV. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tasosbacon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 35 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εμένα το tv μου φάνηκε πολύ φτωχό. Μια από τα ίδια εδώ. Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει. Ότι ταινία πατάω γράφει για ενοικίαση η αγορά. Το Netflix μου φαίνεται πολύ καλύτερο. 8
Retromaniac Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Για αυτό δεν θα βάλει φορτιστή στα νέα iPhone. Θα είναι με συνδρομή και η φόρτιση... 3
axidousgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Αν δεν προχωρήσει σύντομα σε ανανέωση των σειρών θα πάει άκλαυτο είδαμε καλές σειρές και μετά το τέλος γυρίσαμε πάλι στους πειρατές
KoreanW Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) H κάθε Apple κάνει τη δουλειά της, και οι χρήστες το κουμάντο τους. Τόσα το μήνα η συνδρομή στην Apple, για το Netflix άλλα τόσα, το Spotify τα δικά του, το Xbox κάποια ακόμα και πάει λέγοντας. Λεφτά να περισσέψουν για το super market , κι ας είναι καλά κι αυτό το επίδομα ανεργίας.... Τη ΔΕΗ άμα θέμε και το δάνειο, δεν τα πλερώ. Ζωή YOLO. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από KoreanW
pallisi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Προσπαθεί να χτίσει "οικοσύστημα" συνδρομών. Όλοι αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν από εδώ και πέρα. 1
Chocobo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tasosbacon είπε Μια από τα ίδια εδώ. Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει. Ότι ταινία πατάω γράφει για ενοικίαση η αγορά. Το Netflix μου φαίνεται πολύ καλύτερο. Επειδή στην παρούσα φάση όντως είναι πολύ καλύτερο. Η apple απλά κάνει το λάθος(κατά τη γνώμη μου) και σε βομβαρδίζει με ταινίες στη κεντρική οθόνη που δεν είναι free.Φαντάσου παράδειγμα να έμπαινες netflix και πρώτη σελίδα να πετούσε ταινίες που δεν έχει free(παρόλο που δεν έχει καν το pay / rent ) Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να έχει στη κεντρική ΜΟΝΟ δικό της περιεχόμενο ή free και ας είναι λίγο. Το netflix απο την άλλη δεν έχει ουτε καν μέτρια γκάμα σε παλιές ταινίες.Εγώ βλέπω συχνά παλιές ταινίες και ότι έχω ψάξει netflix δεν το έχω βρει(τελευταίο παράδειγμα προχτές οι πρώτες ταινίες Alien) Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Chocobo 4
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Το καλό είναι ότι κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει συνδρομή σε καμία υπηρεσία όπως Apple tv Netflix Spotify game pass psn plus κτλ. Ο καταναλωτής όταν καταλάβει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι τότε μόνο ίσως σοβαρευτουν και οι εταιρείες. Η μάζα όμως είναι δύσκολο να πειθαρχηθει και βλέπουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Δεν μπορείς να λες ότι κάτι δεν σου αρέσει και να συνεχίσεις να το πληρώνεις αυτό είναι μαζοχισμός. Το ίδιο ισχύει σε όλα τα προϊόντα. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να δώσει 1500 για το νέο iPhone ή note. Οι εταιρείες βλέπουν ότι υπάρχει κόσμος που τα δίνει για αυτό ανεβάζουν τιμές. Κοινή λογική χρειάζεται και σκέψη πριν την αγορά κάποιου gadget η υπηρεσίας. Δεν βγαίνουν εύκολα τα χρήματα εκτός αν είναι του μπαμπά. 14 1
tasosbacon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, Chocobo είπε Επειδή στην παρούσα φάση όντως είναι πολύ καλύτερο. Η apple απλά κάνει το λάθος(κατά τη γνώμη μου) και σε βομβαρδίζει με ταινίες στη κεντρική οθόνη που δεν είναι free.Φαντάσου παράδειγμα να έμπαινες netflix και πρώτη σελίδα να πετούσε ταινίες που δεν έχει free(παρόλο που δεν έχει καν το pay / rent ) Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να έχει στη κεντρική ΜΟΝΟ δικό της περιεχόμενο ή free και ας είναι λίγο. Το netflix απο την άλλη δεν έχει ουτε καν μέτρια γκάμα σε παλιές ταινίες.Εγώ βλέπω συχνά παλιές ταινίες και ότι έχω ψάξει netflix δεν το έχω βρει(τελευταίο παράδειγμα προχτές οι πρώτες ταινίες Alien) Ναι όπως το είπες, η περιήγηση του Apple TV είναι αστεία. Δεν είμαι hater αλλά πραγματικά δεν βγάζω άκρη όταν μπαίνω να δω κάτι.
bahamut_zero Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) To λαθος της apple οπως φαινεται κι απο τα σχολια που διαβαζω εδω, ειναι πως ο κοσμος δεν εχει καταλαβει την διαφορα apple tv με apple tv+. Και γι αυτο φταινε αποκλειστικα εκει στην apple, αν και καταλαβαινω πως το κανουν εσκεμμενα. δεν uποσχεθηκε ποτε δωρεαν 3rd party content η apple, η συνδρομη (την οποια δινει σε ολους για 1 χρονο δωρεαν οπως φαινεται) αφορα μονο τις δικες της παταγωγες. καμια σχεση το επιχειρηματικο μοντελο της με το netflix Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από bahamut_zero 5
Comic maniak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο με το Apple Music ποτε δεν το καταλαβα, στο android απλα κατεβαζεις την μουσικη και τελειωσες. Υ.Γ Για αυτους που θα γινουν triggered, δεν εβρισα την apple, απλα ειπα την γνωμη μου. Δεν θα μπω στο κοπο να ξανααπαντησω σε flame comments. Thank you . Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Comic maniak
tasosbacon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε To λαθος της apple οπως φαινεται κι απο τα σχολια που δοαβαζω εδω, ειναι πως ο κοσμος δεν εχει καταλαβει την διαφορα apple tv με apple tv+. Και γιναυτο φταινε αποκλειστικα εκει στην apple, αν και καταλαβαινω πως το κανουν εσκεμμενα. δεν θποσχεθηκε ποτε δωρεαν 3rd party content η apple, η συνδρομη (την οποια δινει σε ολους για 1 χρονο δωρεαν οπως φαινεται) αφορα μονο τις δικες της παταγωγες. καμια σχεση το επιχειρηματικο μοντελο της με το netflix Μα και τις δικές τις παραγωγές τις θάβει. Αφήνει μια δυο ταινίες στην αρχική σελίδα. Με την περιήγηση δεν βγάζεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα