Η επιβεβαίωση για την εκδήλωση της Apple στις 10 Σεπτεμβρίου ήρθε και επίσημα σήμερα με την εταιρεία να αποστέλει τις καθιερωμένες προσκλήσεις σε δημοσιογράφους.

Με κεντρικό σύνθημα ότι τη συγκεκριμένη μέρα η εταιρεία επιθυμεί με τις ανακοινώσεις της να «φτιάξειι» την ημέρα μας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Apple θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του επόμενου iPhone με πιθανή ονομασία iPhone 5s.

 

Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες και αρκετές διαρροές γνωρίζουμε ότι το νέο iPhone θα διαθέτει κάμερα 12mp με διπλό LED Flash, χωρίς να αλλάξουν οι διαστάσεις της οθόνης. Εκτός της αναμενόμενης αναβάθμισης στον επεξεργαστή, το iPhone 5s πιθανόν να διαθέτει και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από το home button για το κλείδωμα και ξεκλείδωμα της συσκευής.

 

Μία ακόμη σχεδόν επιβεβαιωμένη φήμη η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες/βίντεο αναφέρει ότι για πρώτη φορά η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone και σε ένα τρίτο χρώμα, το "χρυσό" η καλύτερα "σαμπανιζέ". Ακόμα περιμένουμε να δούμε για πρώτη φορά και μοντέλο με χωρητικότητα 128 GB.

 

Με βάση την πρόσκληση της Apple στην οποία απεικονίζονται διάφοροι χρωματιστοί κύκλοι και σε συνδυασμό με το κεντρικό μήνυμα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το «φθηνό iPhone» με πιθανή ονομασία iPhone 5c. Και σ' αυτή την περίπτωση οι διάφορες διαρροές δείχνουν μια συσκευή στην οποία κυριαρχεί το πλαστικό υλικό και η οποία θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά χρώματα με μεγάλο στοίχημα την τιμή που θα ανακοινώσει η Apple.

 

Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 7, το οποίο διαφοροποιεί σημαντικά το γραφικό περιβάλλον των iPhone και iPad όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

 

Περισσότερα στις 10 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος στο καθιερωμένο liveblog μας που συνοδεύει παραδοσιακά τις ανακοινώσεις της Apple.

 

Link.png Site: http://appleinsider.com/articles/13/09/03/apple-issues-invitations-for-iphone-media-event-on-sept-10[/url]']Appleinsider