Το Deadpool 3 έρχεται στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι και πλέον έχουμε το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Deadpool στο MCU.

Η τρίτη ταινία θα φέρει πίσω τον Ryan Reynolds ως Wade Wilson, γνωστός και ως Deadpool, στον οποίο παρέα θα κάνει ο Wolverine του Hugh Jackman στην πρώτη του εμφάνιση στη Marvel μετά το Logan του 2017, το οποίο αποτέλεσε σημαντική επιτυχία.

Στην πραγματικότητα στο τρέιλερ δεν βλέπουμε πολλά από τον Wolverine, εκτός από την πλάτη του και μια σκιά του, πριν από μια γρήγορη εμφάνιση της κίτρινης στολής του, λίγο πριν το τέλος του τρέιλερ. Έχουμε, ωστόσο, ένα crossover του Loki, καθώς το πάρτι γενεθλίων του Wade Wilson διακόπτεται από την TVA.

Στη συνέχεια ο Deadpool συναντά έναν πράκτορα της TVA, τον οποίο υποδύεται ο Matthew Macfayden, ο οποίος στη συνέχεια προσφέρει στον Wade την ευκαιρία να γίνει ένας "ήρωας ανάμεσα στους ήρωες", καθώς βλέπουμε στις οθόνες πλάνα από όλο το MCU.

"Το μικρό σας κινηματογραφικό σύμπαν πρόκειται να αλλάξει για πάντα", λέει ο Wade. "Είμαι ο Μεσσίας, είμαι ο Ιησούς της Marvel". Και φυσικά, έχουμε και ένα meta gag όταν η TVA διακόπτει το πάρτι γενεθλίων του: "Το pegging δεν είναι καινούργιο για μένα φίλε, αλλά είναι για την Disney". Ίσως αυτό αποτελεί και ένα μήνυμα για το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει άλλη ταινία από τα Marvel Studios μέσα στο 2024.

Το πρώτο τρέιλερ εξακολουθεί να μην μας δίνει πραγματικά καμία λεπτομέρεια για την πλοκή, αλλά ένα μοντάζ από σκηνικά δράσης επιβεβαιώνει ότι η ταινία εξακολουθεί να είναι (πολύ) R-rated, βαδίζοντας στα κλασσικά χνάρια των προηγούμενων δύο ταινιών, καθώς τον βλέπουμε να μαχαιρώνει και να πυροβολεί πολλούς ανθρώπους, με το αίμα να βρίσκεται παντού. Εκτός από τα πρώτα μας πλάνα από την ταινία, το πρώτο τρέιλερ επιβεβαιώνει ότι η ταινία ονομάζεται Deadpool & Wolverine και όχι Deadpool 3.

Αφού τα γυρίσματά της ταινίας διακόπηκαν από τις απεργίες του Χόλιγουντ πέρυσι, η παραγωγή ολοκληρώθηκε τελικά τον Ιανουάριο του 2024. Φυσικά, ο Reynolds μοιράστηκε μια «ξεχωριστή” φωτογραφία του Deadpool για να γιορτάσει την περίσταση.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου, όπως επιβεβαιώνει και το τρέιλερ. Γνωρίζουμε ότι στην ταινία θα επιστρέψουν, μεταξύ άλλων, η Morena Baccarin ως Vanessa και ο Karan Soni ως Dopinder, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες για την επιστροφή της Jennifer Garner ως Elektra.

Υπάρχουν επίσης πολλοί νέοι χαρακτήρες, με την Emma Corrin να αναλαμβάνει το ρόλο της κακιάς. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλές επιπλέον εκπλήξεις για τους fan του Deadpool, αρκεί να αποφευχθούν οι διαρροές από τα γυρίσματα που ταλαιπώρησαν την επανέναρξη των γυρισμάτων. Οι διαρροές οδήγησαν τον Reynolds στην έκδοση μιας δήλωσης που καλούσε να περιοριστούν οι όποιες τέτοιες εικόνες προκειμένου να μην υπάρξουν, καθώς "οι εκπλήξεις είναι μέρος της μαγείας των κινηματογραφικών ταινιών".

"Η ταινία είναι φτιαγμένη για να δώσει χαρά στο κοινό και η ύψιστη ελπίδα μας είναι να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη από αυτή τη μαγεία για την τελική ταινία και τη μεγάλη οθόνη. Μέρος του λόγου για τον οποίο οι άνθρωποι δημοσιεύουν spoilers είναι επειδή είναι ενθουσιασμένοι", πρόσθεσε. "Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά δεν είναι θέματα του πραγματικού κόσμου. Λατρεύω να γυρίζω αυτή την ταινία".

  • Like 2
  • Sad 1