Το πιο δημοφιλές skateboarding παιχνίδι επανέρχεται σε μορφή remaster για PS4, Xbox One και PC εντός του 2020.

Πριν λίγες ημέρες, ο επαγγελματίας skateboarder Jason Dill, είχε δηλώσει πως οι Activision και EA εργάζονται σε ένα καινούριο παιχνίδι Tony Hawk. Και για να προλάβει τους νοσταλγούς της δεκαετίας του 90, ανέφερε πως το νέο αυτό παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα, προορίζονταν για φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets.

Καθώς όμως περνούσαν οι μέρες, οι εξελίξεις έφεραν νέες πληροφορίες στο προσκήνιο. Το παιχνίδι που έκανε διάσημο το skateboarding και γέμισε τις γειτονιές με πατίνια, επιστρέφει και πάλι τόσο στις κονσόλες όσο και στον υπολογιστή. Το Tony Hawk's Pro Skater αναμένεται στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 για PS4, Xbox One και PC (μέσω του Epic Games Store).

Αν και θα έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να αναβιώσουμε μία αγαπημένη εποχή των 90’s, το Tony Hawk's Pro Skater δεν θα είναι ένα νέο παιχνίδι, αλλά ένα remaster των πρώτων δύο παιχνιδιών του PlayStation 1. Η μουσική υπόκρουση του παιχνιδιού θα θυμίσει κάτι από 1999, αφού κάποια από τα αυθεντικά τραγούδια θα αναπαράγονται κατά τη διάρκεια της δράσης.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης κάποια κλασσικά επίπεδα όπως επίσης και άλλους επαγγελματίες skaters. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να παίξουν multiplayer είτε online είτε σε λειτουργία splitscreen. Μάλιστα, θα υπάρχει ακόμη δυνατότητα κάποιος να δημιουργήσει ένα δικό του skate πάρκο και να το μοιραστεί με φίλους. Σημαντικό επίσης, ότι οι skaters θα μπορούν να εκτελούν νέες φιγούρες και άλματα στον αέρα.

Η Activision το ονομάζει remaster, αν και το παιχνίδι με τις επιπλέον προσθήκες δείχνει σαν ένα ολοκληρωμένο remake. Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται η Vicarious Visions, εταιρία υπεύθυνη και για το Crash Bandicoot N-Sane Trilogy.

  • Like 4
  • Confused 1