Φημολογείται ότι θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις μέσα στο Μάρτιο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Nikkei Business Daily, η Nintendo ετοιμάζεται να παρουσιάσει το διάδοχο της ιδιαίτερα πετυχημένης κονσόλας της, Switch, ακόμη και μέσα στο Μάρτιο του 2025.

Αρχικά, υπήρχε περίπτωση να έχουμε ανακοινώσεις ακόμη και φέτος, όμως η εταιρία φαίνεται πως αποφάσισε ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια αναμονής για την παρουσίαση της διάδοχης πρότασης και ταυτόχρονα προετοιμασίας του εδάφους, για μια όσο το δυνατόν αρτιότερη είσοδο στην αγορά.

Ήδη οι διαρροές που έχουν υπάρξει σχετικά με το Switch 2 έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και η νέα ημερομηνία που προέκυψε από το ρεπορτάζ της ιαπωνικής εφημερίδας δίνει έναν πολύ συγκεκριμένο ορίζοντα, σε ένα μόλις χρόνο από τώρα.

Η μετάφραση του ρεπορτάζ της Nikkei αναφέρει πως η εταιρία δίνει προτεραιότητα στην "εξασφάλιση ενός αρχικού στοκ διάδοχων συσκευών, που θα συνοδεύονται από μια σειρά δημοφιλών τίτλων με την κυκλοφορία της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων και μέτρων για την αποτροπή της μεταπώλησής τους". Αυτό σημαίνει ότι η Nintendo στοχεύει συνειδητά στην αποφυγή φαινομένων κερδοσκοπίας, το γνωστό scalping. Ανάλογα φαινόμενα παρατηρήθηκαν στο παρελθόν, λόγου χάρη με την κυκλοφορία νέων, ισχυρών καρτών γραφικών, σε ανεπαρκείς ποσότητες ώστε να ικανοποιηθεί η ζήτηση, με αποτέλεσμα διάφοροι επιτήδειοι που κατόρθωναν να εξασφαλίζουν αρκετά κομμάτια να ζητούν για αυτά εξωφρενικές τιμές.

Παράλληλα, η Nintendo θέλει να έχει άμεσα διαθέσιμη μια αξιόλογη σειρά τίτλων για την κυκλοφορία της νέας συσκευής. Αυτή η πληροφορία έρχεται να ενισχύσει φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα

Όπως φαίνεται, από τις συνεχιζόμενες διαρροές και το γενικότερο ενδιαφέρον, η επόμενη πρόταση της Nintendo αποτελεί ήδη θέμα συζήτησης, κι αυτό, με δεδομένη την πολύ αξιόλογη πορεία του Switch, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί θετικός οιωνός για τον ιαπωνικό κολοσσό.

  • Like 4
  • Haha 3