Nintendo και LEGO συνεργάζονται ακόμα μια φορά με το αποτέλεσμα να είναι απλά καταπληκτικό.

LEGO και Nintendo είχαν ανακοινώσει προ μηνών τη συνεργασία τους, δημιουργώντας τις… τούβλινες εκδοχές των επιπέδων του Super Mario. Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία των εν λόγω σετ όμως, οι δύο εταιρείες ξαναχτυπούν με μία ακόμα πρόταση που θα θυμίσει σε κόσμο και κοσμάκη τα παιδικά του χρόνια.

Πρόκειται για μία εκδοχή του θρυλικού NES δημιουργημένη εξ ολοκλήρου με LEGO! Πλαισιώνεται μάλιστα από χειριστήριο, κασέτα (Super Mario Bros.) και μία άκρως εντυπωσιακή μικρογραφία παλιάς τηλεόρασης (κομπλέ, με βάση και κεραία) η οποία διαθέτει στο πίσω μέρος της μία μανιβέλα. Γυρνώντας την τελευταία, γυρνά και η δημιουργημένη από LEGO «εικόνα» στο εσωτερικό της τηλεόρασης δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι ο Mario προχωρά προς το τέλος του κόσμου 1-1.

lego-nes-2.jpg.1ae6bb1df70e851c9cbfa85fd2eb709a.jpg

Με το συγκεκριμένο σετ, η LEGO στοχεύει για άλλη μια φορά στους λεγόμενους AFOL (Adult Fan of LEGO) καταναλωτές, τουτέστιν ενήλικες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σχετικά ακριβό προϊόν, όχι τόσο για να παίξουν μαζί τους, όσο για να το εκθέσουν ως διακοσμητικό, ικανοποιώντας παράλληλα το αίσθημα νοσταλγίας που τους δημιουργεί αυτό. Η διάθεση του LEGO NES εξ άλλου αναμένεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο με την τιμή του για τις ΗΠΑ να εντοπίζεται στα 230 δολάρια.

  • Like 1
  • Confused 2