Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την 21 Φεβρουαρίου όταν και θα δούμε το "μέλλον του PlayStation" και συγκεκριμένα το PlayStation 4 σε ειδική εκδήλωση της Sony. Όμως ίσως από σήμερα έχουμε μια πρώτη γεύση με βάση φωτογραφία που διέρρευσε και δείχνει το νέο χειριστήριο DualShock.

Η φωτογραφία που με βάση πηγές της ιστοσελίδας Kotaku είναι έγκυρη, εμφανίζει ένα χειριστήριο το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με όλα τα περασμένα DualShock της Sony, με τη διαφορά ότι διαθέτει μια επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος και ένα μπλε φωτισμό στο πίσω μέρος. Και οι δύο αυτές προσθήκες έρχονται να επιβεβαιώσουν παλιότερες αναφορές για το χειριστήριο του PlayStation 4 οι οποίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει οθόνη αφής και ίσως την λειτουργικότητα του PlayStation Move.

 

Σε κάθε περίπτωση, το χειριστήριο της φωτογραφίας είναι σε πρωτότυπη μορφή και πολύ πιθανόν η τελική του έκδοση που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες να διαφέρει αρκετά.

 

Ενημέρωση (16/2/2013): Και δεύτερη φωτογραφία διέρρευσε που δείχνει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο χειριστήριο για το PlayStation 4

 

dualshock4_2-640x449.png

 

Link.png Site: http://www.destructoid.com/what-the-hell-is-this-the-new-playstation-controller--244985.phtml']destructoid.com