Στις 20 Απριλίου, το νέο God of War θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, με τη Sony να έχει δώσει για ακόμη μια φορά ιδιαίτερη σημασία στην κυκλοφορία του τίτλου στην Ελλάδα, αυτή τη φορά προχωρώντας και σε μεταγλώττιση των διαλόγων του παιχνιδιού.

Προκειμένου ο Kratos και όλοι οι άλλοι χαρακτήρες του παιχνιδιού, να μιλήσουν ελληνικά, καταβλήθηκε μια μεγάλη προσπάθεια,  με τη σύσταση ομάδας 35 ατόμων συνολικά, 22 από τους οποία είναι ηθοποιοί . Σύμφωνα με τη Sony, χρειάστηκαν περισσότερες από 900 ώρες για τη μεταγλώττιση, με την όλη προσπάθεια των ηχογραφήσεων να ολοκληρώνεται σε 4 μήνες και πιο συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον περασμένο Ιανουάριο. Σε κάθε περίπτωση ο κάτοχος του παιχνιδιού δεν είναι υποχρεωμένος να επιλέξει την ελληνική μεταγλώττιση αφού όπως πάντα θα είναι διαθέσιμη και η αγγλική γλώσσα, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει αν επιθυμεί ελληνικούς υπότιτλους.

Μερικά από τα ονόματα των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι τα: Παναγιώτης Αποστολόπουλος (Atreus), Χρήστος Θάνος (Brok), Δημήτρης Παπαδάτος (Sindri), Χρήστος Πίτσας (Magni) και ο Γιάννης Υφαντής (Modi). Στο ρόλο του Kratos βρίσκουμε τον Δημήτρη Χαβρέ, ο οποίος σύμφωνα με τη Sony είχε «όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ταιριάξει ακριβώς και να αποδώσει τον ήρωα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ολόκληρο το φάσμα συναισθημάτων του».

  • Like 8