Μπορεί να μην κυκλοφορήσει κανονικό sequel για το Days Gone, ωστόσο η μεταποκαλυπτική ιστορία ενδέχεται να καταφέρει να βρει τον δρόμο της προς τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, το τμήμα PlayStation Productions της Sony βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης του σεναρίου για την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2019.  Το σενάριο έχει αναλάβει ο Sheldon Turner, γνωστός για τις ταινίες Up in the Air και X-Men: First Class, ο οποίος σύμφωνα με το Deadline οραματίζεται την ταινία σαν μία «ερωτική μπαλάντα για τις ταινίες με θέμα τις μοτοσυκλέτες». Ο Sam Heughan, από το Outlander αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Αφότου έδωσε το πράσινο φως για τις κινηματογραφικές μεταφορές των The Last of Us και Ghost of Tsushima, το Days Gone ενδεχομένως να αποτελεί μία ασυνήθιστη επιλογή για τη Sony. Εξάλλου το παιχνίδι μέχρι σήμερα έχει πουλήσει μόλις 9 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι ένας από τους ελάχιστους τίτλους της ίδιας της Sony που δεν έτυχε καλής υποδοχής.

Όμως από την ώρα που τo port του παιχνιδιού διατέθηκε για τους gamers που προτιμούν την πλατφόρμα του PC, ο τίτλος γνώρισε σημαντική επιτυχία. Αναζητήστε στο YouTube για παράδειγμα το παιχνίδι, και θα βρείτε αναρίθμητους δημιουργούς και gamers να λένε ότι πρόκειται για μία εμπειρία που αξίζει τον χρόνο σας. Τα ίδια περίπου διαβάζουμε και σε διάφορα reviews στο Steam (ανάμεσα από 26.146 αξιολογήσεις έχει βαθμολογία «Πολύ θετική». Επομένως, αν είναι να πάρει κάποιο ρίσκο η Sony, αξίζει να είναι το Days Gone.

 

  • Like 3