Αρκετά δυνατός αναμένεται ο μήνας Φεβρουάριος για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, με τα Hitman: The Complete First Season και For Honor να εισέρχονται στο ρόστερ των δωρεάν τίτλων της υπηρεσίας για το PS4 από την πρώτη Φεβρουαρίου.

Οι κάτοχοι PS4 αναμένεται επίσης να απολαύσουν μια σημαντική αναβάθμιση στο διαθέσιμο cloud storage τους, το οποίο "εκτοξεύεται" στα 100GB, από το προηγούμενο όριο των 10GB. Για τις "legacy" πλατφόρμες PS3 και Vita, το θρυλικό Metal Gear Solid 4 και το fighting game Divekick (cross-buy με PS4), αποτελούν τα τελευταία παιχνίδια που προσφέρει η Sony για το PS3, ενώ τα Gunhouse και Rogue Aces θα ολοκληρώνουν τον κύκλο του PSVita.

Να σημειωθεί από τις 8 Μαρτίου η Sony δεν θα προσφέρει πλέον δωρεάν παιχνίδια για PS3 και Vita, με τους τίτλους του Φεβρουαρίου να αποτελούν το "κύκνειο άσμα" τις υπηρεσίας για τις εν λόγω πλατφόρμες. Η υπηρεσία PS Plus δεν είναι αναγκαία για online play στις πλατφόρμες αυτές. Τα προηγούμενα παιχνίδια του μήνα Ιανουαρίου Steep, Amplitude και Zone of the Enders HD Collection παραμένουν ακόμη διαθέσιμα προς κατέβασμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Polygon

  • Sad 1