Το λογότυπο των PlayStation Studios θα είναι το σήμα κατατεθέν για τα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 5.

Η Sony θέλει να δώσει έμφαση στα παιχνίδια τα οποία είναι αποκλειστικά στο PS5, ανακοινώνοντας και παρουσιάζοντας την οθόνη εκκίνησης των PlayStation Studios. Αν και τα studio της Sony ήδη συνυπάρχουν κάτω από το brand Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, το νέο λογότυπο δείχνει πιο απλό και εστιάζει περισσότερο στο brand του PlayStation.

Το λογότυπο των PlayStation Studios θα είναι ουσιαστικά αυτό που θα διαχωρίζει τα αποκλειστικά παιχνίδια του PS5 από τα υπόλοιπα, ειδικά για πελάτες που δεν γνωρίζουν για παράδειγμα ότι η Sony κατέχει την Polyphony Digital, το studio πίσω από το Gran Turismo, τη Naughty Dog με το Uncharted, την Insomniac Games με το Spider-Man, το Santa Monica Studio με το God of War ή τη Sucker Punch με τα inFamous και Ghost of Tsushima.

Το νέο λογότυπο και brand θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στη Sony να διαχωρίσει τους αποκλειστικούς της τίτλους από αυτούς της Microsoft. Μάλιστα η αμερικανική εταιρία, ήδη χρησιμοποιεί το δικό της Xbox Game Studios λογότυπο για να τονίσει τα παιχνίδια που είναι αποκλειστικά στο Xbox.

xbox-sony-brands.jpg.73b7e3134550fdac4dd3dc1cc2ed2fc5.jpg

Η οθόνη εκκίνησης έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν το βίντεο animation της Marvel, με διάφορους ήρωες από τα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation να κάνουν μία μικρή εμφάνιση, προτού αποκαλυφθεί ολόκληρο το λογότυπο των PlayStation Studios.

Αυτό το νέο animation θα ενσωματωθεί με διάφορους τρόπους είτε κατά την εκκίνηση των αποκλειστικών τίτλων του PS5, σε trailer παιχνιδιών αλλά και διαφημιστικά, ξεκινώντας από το επόμενο φθινόπωρο, μαζί με το λανσάρισμα της νέας κονσόλας. Αυτό σημαίνει πως τα παιχνίδια που αναμένονται τους επόμενους μήνες για το PS4, όπως τα The Last of Us: Part II και Ghost of Tsushima, δεν θα περιλαμβάνουν το νέο λογότυπο.

  • Like 1