Άμεσα η Rockstar επιβεβαίωσε τις σημερινές πληροφορίες του Bloomberg, που αφορούν την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου νέου κεφαλαίου στο franchise του Grand Theft Auto.

Έτσι με tweet της, η Rockstar επιβεβαιώνει ότι τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει "το πρώτο trailer του επόμενου Grand Theft Auto, ανυπομονώντας να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες για πολλά ακόμη χρόνια με όλους εσάς".  Σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg, η Rockstar μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το GTA VI εντός των ημερών, ενώ ένα πιο ουσιαστικό τρέιλερ έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο με αφορμή την 25η επέτειο λειτουργίας της εταιρείας.

Η είδηση αυτή έρχεται αφού η Rockstar επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι αναπτύσσει ενεργά έναν νέο τίτλο Grand Theft Auto το Φεβρουάριο του 2022, αν και οι λεπτομέρειες παρέμειναν λιγοστές. Μια μεταγενέστερη δημοσίευση του Bloomberg υποστήριξε ότι το GTA VI θα διαθέτει την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς, εμπνευσμένη από το Bonnie και Clyde, και θα διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό Μαϊάμι που θυμίζει τον χάρτη Vice City.

Πέρυσι, η αναμονή έφτασε στο κατακόρυφο όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο δεκάδες πρώιμα gameplay βίντεο του παιχνιδιού που βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης και απεικόνιζαν έναν γυναικείο χαρακτήρα να ληστεύει ένα εστιατόριο. Αν και σαφώς ημιτελές και με πολλά προβλήματα, οι διαρροές έδωσαν μια πρώτη γεύση από το όραμα της Rockstar για το μέλλον του Grand Theft Auto. Οι διαρροές αποδόθηκαν σε έναν 18χρονο χάκερ, ο οποίος παραβίασε τα συστήματα της Rockstar, της Uber και της Nvidia πριν τελικώς συλληφθεί. 

Αν η Rockstar δώσει ένα επίσημο όνομα και μια τοποθεσία για το GTA VI είτε αυτή την εβδομάδα είτε με την κυκλοφορία του trailer, υπάρχει πιθανότητα να ανακοινώσει επιτέλους και ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας. Η εξωφρενική επιτυχία Grand Theft Auto V το οποίο έκλεισε φέτος τα 10 χρόνια κυκλοφορίας, μεταφράζεται σε περισσότερα από 185 εκατομμύρια αντίτυπα από το ντεμπούτο του το 2013. Το GTA Online συνεχίζει επίσης να λαμβάνει νέες ενημερώσεις περιεχομένου. 

Οι περισσότεροι ειδικοί εικάζουν ότι το Grand Theft Auto VI θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το 2024, σηματοδοτώντας την πρώτη μεγάλη εξέλιξη στο franchise μετά από πάνω από μια δεκαετία.

H επίσημη αποκάλυψη του GTA VI είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει τεράστιο θόρυβο μεταξύ των οπαδών που περιμένουν εδώ και χρόνια την επόμενη μεγάλη συνέχεια. Μεταξύ του ονόματος, του σκηνικού, της γυναικείας πρωταγωνίστριας και άλλων λεπτομερειών, οι gamers διψούν για λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή που θα πάρει το μέλλον του θρυλικού franchise. 

  • Like 9
  • Thanks 2