Λίγο πριν την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, η Valve δίνει δυνατότητα στους gamers να αποκτήσουν δωρεάν τη σειρά παιχνιδιών Half Life, για τους επόμενους 2 μήνες.

Η δωρεάν λίστα περιλαμβάνει τα Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One & Episode Two. Το μόνο που θα χρειαστεί κάποιος να κάνει για να τα προσθέσει στη λίστα παιχνιδιών του, είναι να τα εγκαταστήσει από τη σχετική τους σελίδα στο Steam. Αυτό θα ισχύσει μόνο για τους επόμενους 2 μήνες, αφού με την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx τον Μάρτιο, τα παιχνίδια θα επιστρέψουν στις κανονικές τους τιμές.

Θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί η Valve δίνει δωρεάν παιχνίδια. Με τα γεγονότα του Half-Life: Alyx να συμβαίνουν πριν τα αντίστοιχα γεγονότα του Half-Life 2, ο gamer χρειάζεται να πάρει μία γεύση του κόσμου στον οποίο θα βρεθεί.

Σύμφωνα με το τελευταίο post της Valve στο Steam, το νέο VR παιχνίδι έχει κοινά στοιχεία με τα προηγούμενα επεισόδια και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος το Alyx είναι να παίξει τα Half-Life & Half-Life 2. Σε κάθε περίπτωση, το Alyx θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο ενώ θα διατίθεται δωρεάν με την αγορά κάθε Valve Index VR Headset.

Τα δωρεάν παιχνίδια της Valve είναι διαθέσιμα εδώ:

TechRadar