Η εφαρμογή πρόσθεσε επίσης μία λειτουργία για τη διαχείριση των αγορών.

Το Xbox δίνει στους γονείς μερικούς νέους τρόπους για να παρακολουθούν τα παιχνίδια των παιδιών τους. Η εταιρία πρόσθεσε μία νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους γονείς να διακόψουν το παιχνίδι του παιδιού τους απευθείας από το smartphone.

Η νέα δυνατότητα προστέθηκε με μία από τις πρόσφατες ενημερώσεις και βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή Xbox Family Settings. Το Xbox αναφέρει ότι η λειτουργία επιτρέπει στους γονείς να μπλοκάρουν προσωρινά τον χρόνο που περνούν τα παιδιά μπροστά από την οθόνη, ακόμη κι αν δεν έχουν ξεπεράσει το ημερήσιο όριο που είχαν θέσει αρχικά οι γονείς. Όταν οι γονείς πατήσουν παύση, στην οθόνη του παιδιού θα εμφανίζεται το μήνυμα «Ο διαθέσιμος χρόνος έχει τελειώσει».

Το Xbox πρόσθεσε επίσης και νέα λειτουργία που βοηθά τους γονείς να διαχειρίζονται τις αγορές των παιδιών τους. Η λειτουργία «Ask to buy» (Ρώτησε αν μπορείς να το αγοράσεις), η οποία υπάρχει ήδη στην κονσόλα, είναι πλέον μέρος της εφαρμογής Family Settings, ώστε οι γονείς να μπορούν να ελέγχουν τις πιθανές αγορές από το τηλέφωνό τους.

 

  • Like 2
  • Thanks 1