Η Google επανασχεδιάζει το Google+, το οποίο διαθέτει νέο, απλούστερο look δίνοντας έμφαση στα Κοινότητες και Συλλογές, που θα βρίσκονται στο επίκεντρο όλων.

Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά του κοινωνικού δικτύου που οι πιστοί του χρήστες ασχολούνται και χρησιμοποιούν περισσότερο. “Η ανακάλυψη νέων καταπληκτικών πραγμάτων με τις Κοινότητες και στις Συλλογές είναι απλή: απλώς ακολουθήστε ή ενταχθείτε σε οτιδήποτε τυγχάνει να κερδίζει το ενδιαφέρον σας” δήλωσε ο Luke Wroblewski της Google. Το home stream της υπηρεσίας έχει επίσης επανασχεδιαστεί, με την Google να ισχυρίζεται ότι τώρα “είναι πιο απλή η ανάρτηση, η αναζήτηση, η σύνδεση καθώς και η διατήρηση της επαφής με εξαιρετικό περιεχόμενο”.

 

Το αναβαθμισμένο Google+ είναι ήδη διαθέσιμο ενώ σύντομα έρχονται και αναβαθμίσεις για τις mobile εφαρμογές (επειδή ωστόσο δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν την εμφάνιση από την παλιά στην νέα και το αντίστροφο ωσότου προσφερθεί τελικώς παρόμοιο επίπεδο λειτουργικότητας).

 

“Αν και είναι ένα συναρπαστικό, νέο ξεκίνημα για εμάς, δεν έχουμε ακόμα τελειώσει” λέει ο Wroblewski. “Φτάσαμε ως εδώ ακούγοντας και μαθαίνοντας, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

 

Link.png Site: TheVerge