Ο ανασχεδιασμός όλων των ιστοσελίδων της Google συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό τους τελευταίους 6 μήνες, με την τελευταία εξέλιξη να αφορά μια αλλαγή η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε μέσα σε αυτό το διάστημα !!

 

Ο λόγος για την μαύρη μπάρα η αλλιώς την Google bar που καθιερώθηκε μετά την έλευση του Google + και δίνει άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες υπηρεσίες της Google όπως το Gmail, το ημερολόγιο, την αναζήτηση εικόνων και το YouTube. Επιπλέον μέσω της Google bar ήταν δυνατή η ενημέρωση του προφίλ που τυχόν διατηρείτε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

 

Με το τελευταίο ανασχεδιασμό της Google, η μαύρη μπάρα θα αποτελέσει παρελθόν πολύ σύντομα προκειμένου ο χρήστης να κερδίσει το «χαμένο χώρο». Πλέον η μπάρα πλοήγησης ενσωματώνει το λογότυπο της εταιρείας, την μπάρα αναζήτησης η οποία μένει συνεχώς σταθερή καθώς και διάφορα εργαλεία του Google + όπως η εύκολη ενημέρωση του προφίλ μας και η εμφάνιση του αριθμού νέων ενημερώσεων. Όλα αυτά τα αντικείμενα παραμένουν σταθερά καθόλη την πλοήγηση μας στις υπηρεσίες της Google οι οποίες είναι πλέον προσβάσιμες πατώντας το λογότυπο της εταιρείας όταν και αποκαλύπτεται ένα νέο drop down μενού.

 

accounts_1714464_gbar_home_en.png

 

Για μια καλύτερη ιδέα του νέου ανασχεδιασμού της μπάρας πλοήγησης της Google, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Link.png Site: Google Blog