Μέσα από τη σημερινή ειδική εκδήλωση του Facebook όπου αποκαλύφθηκε το Home γραφικό περιβάλλον για Android, ανακοινώθηκε επιπλέον το First smartphone από την HTC το οποίο θα το ενσωματώνει και του οποίου οι φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει ήδη τις τελευταίες ημέρες.

Το First θα είναι το “απόλυτο κοινωνικό τηλέφωνο” σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της HTC Peter Chou. Διαθέτει οθόνη 4.3” ιντσών η οποία όπως αναφέρουν οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα φωτεινή αλλά με σαφώς χαμηλότερη ευκρίνεια από αυτή του One που παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε Snapdragon chip με διπύρηνο επεξεργαστή 1GB RAM, 5MP φωτογραφική μηχανή, LTE, μπαταρία 2000mAh, 16GB αποθηκευτικού χώρου, με το λογισμικό να είναι η έκδοση του Android 4.1.

 

Αν και το First θα είναι η πρώτη συσκευή που θα ενσωματώνει το Facebook Home, δε θα είναι και η μόνη, καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο και για άλλες ναυαρχίδες. Παρ’ όλα αυτά θα προσφέρει εμπειρία χρήσης περισσότερο προσαρμοσμένη στο γραφικό περιβάλλον του Facebook Home. Εκτός από το ότι βρίσκεται προεγκατεστημένο στη συσκευή, θα υπάρχουν αποκλειστικές δυνατότητες που δε θα ενσωματώνονται στις άλλες συσκευές με το Home.

 

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου με τιμή συμβολαίου $99,99 δολάρια, ενώ αναμένεται και στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμη την τιμολόγηση της.

 

 

 

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/04/04/meet-the-htc-first-the-first-android-smartphone-to-come-preloaded-with-facebook-home[/url]']techcrunch.com