Πριν λίγο καιρό, η ίδια εταιρεία με την ονομασία Ghostek δημοσίευσε φωτογραφίες της νέας της θήκης για το Galaxy S8, και τώρα επανέρχεται με την θήκη για το νέο LG G6.

Μάλιστα, πέρα από την θήκη, έχουμε την δυνατότητα να δούμε και ορισμένες λεπτομέρειες από το σώμα του G6, όπως τη διάταξη των δύο καμερών στο πίσω μέρος μαζί με το διπλό flash και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Το πλαίσιο είναι μεταλλικό, ενώ το ίδιο κατά πάσα πιθανότητα συμβαίνει και με το υπόλοιπο σώμα –το οποίο ενδεχομένως να διαθέτει όμως το “περίεργο” φινίρισμα με τη πλαστική αίσθηση που υπήρχε και στο G5. Η συσκευή φαίνεται πως είναι αρκετά λεπτή, ενώ το dual camera setup δεν φαίνεται παρά να εξέχει ελάχιστα, ίσως λιγότερο από ένα χιλιοστό αν δεν μας γελούν τα μάτια μας.

 

Από άποψη χαρακτηριστικών, γνωρίζουμε ότι θα είναι αδιάβροχο και πως η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών υποστηρίζοντας ανάλυση 2880 x 1440 pixels. Επίσης περιμένουμε να βασίζεται το Qualcomm Snapdragon 835 SoC με τουλάχιστον 4GB RAM. Η συσκευή θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση, στα πλαίσια του Mobile World Congress σε περίπου ένα μήνα και μία εβδομάδα (26 Φεβρουαρίου) και βεβαίως το Insomnia θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις.

 

gallery_286955_3661_86817.jpg

 

Link.png Site: GSMArena