Την καλύτερη webcam του εμπορίου ανακοίνωσε σήμερα η Logitech, μία κάμερα που αναμενόμενα έρχεται και με υψηλή τιμή.

Με κόστος €239, η Brio 4K webcam της Logitech έρχεται με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη αναπαραγωγής βίντεο στην 4K ανάλυση κάτι που άλλωστε αναφέρεται και στην ονομασία. Ακόμα υποστηρίζει την τεχνολογία HDR που σε συνδυασμό με τη λειτουργία RightLight, βοηθά σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας ακόμα και όταν στο δωμάτιο ή την αίθουσα επικρατούν συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Ο σχεδιασμός της Brio 4K Pro έχει ομοιότητες με άλλα μοντέλα webcam της Logitech που έχει αρκετή εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ ένα ακόμη σημαντικό τεχνικό χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας Windows Hello. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες Windows 10 να συνδεθούν στον υπολογιστή τους με ασφάλεια ξεπερνώντας τους κωδικούς, απλά με αναγνώριση της ίριδας.

 

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν η υποστήριξη 5x zoom στη Full HD ανάλυση και εγγραφή βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο στην ίδια ανάλυση. Ακόμα υποστηρίζει τρεις διαφορετικές γωνίες θέασης που ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περίπτωση. Σκοπός της Logitech ήταν κατά τα λεγόμενα της ίδιας της εταιρείας να δημιουργήσει την «Tesla των webcams», κάτι που η εταιρεία φαίνεται να καταφέρνει με βάση τα χαρακτηριστικά του νέου της μοντέλου.

 

Με το YouTube να υποστηρίζει εδώ και αρκετό καιρό την 4K ανάλυση αλλά και HDR video, η Brio 4K Pro είναι μία από τις πρώτες webcams που υποστηρίζουν τεχνολογίες που αναμένεται να αποτελέσουν τον κανόνα τα επόμενα χρόνια.

 

Link.png Site: Verge