Πληθαίνουν τα αξεσουάρ MotoMod για τα smartphones της Lenovo, Moto Z, Moto Z Force και Moto Z Play και το Hasselblad True Zoom είναι από τα εντυπωσιακότερα που ανακοινώθηκαν. Με το συγκεκριμένο MotoMod ο χρήστης μπορεί να τραβήξει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, που έχουν την "σφραγίδα" του γνωστού Σουηδού κατασκευαστή.

Το Hasselblad True Zoom, το οποίο "κουμπώνει μαγνητικά" με τους ειδικούς connectors που διαθέτει κάθε ένα από τα παραπάνω smartphones της Lenovo, έρχεται με το δικό του σύστημα φακών που επιδεικνύουν οπτικό ζουμ 10x (f/3.5-6.5) καθώς και με το δικό του flash τύπου Xenon.

 

Επίσης έρχεται με τα δικά του φυσικά χειριστήρια για το ζουμ και το δικό του πλήκτρο για το κλείστρο ώστε ο χρήστης να έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά και την αίσθηση ότι χειρίζεται μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact.

 

gallery_286955_3296_49217.jpg

 

Μαζί με την αγορά του συγκεκριμένου MotoMod, ο χρήστης του αποκτάει δωρεάν πρόσβαση και στο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών Phocus της Hasselblad αλλά και δυνατότητα αποθήκευσης των φωτογραφιών του (στην original ποιότητα) χωρίς περιορισμό για δύο χρόνια στο Google Photos. Το πρωτότυπο MotoMod της Hasselblad στοιχίζει €299.

 

gallery_286955_3296_109910.jpg

 


Πέρα από το Hasselblad True Zoom, η Lenovo ανακοίνωσε δύο ακόμη MotoMods, τα JBL Soundboost και Insta-Share Projector, με το πρώτο να επικεντρώνεται στην ένταση της μουσικής και το δεύτερο να αποτελεί έναν φορητό projector. Δείτε παρακάτω τα σχετικά video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=VzXgSx5by2s
https://www.youtube.com/watch?v=3Zmvj47quPA

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ