Στις 20 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη μια νέα εκδήλωση της Samsung η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο και στην οποία η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα android smartphones και όχι μόνο.

Στην πρόσκληση που έχει σταλεί σε διάφορες ιστοσελίδες, η Samsung αναφέρει ότι θα παρουσιάσει νέα μοντέλα της σειράς Galaxy αλλά και της σειράς ATIV η οποία περιλαμβάνει smartphones και tablets τα οποία στηρίζονται στην πλατφόρμα των Windows Phone και Windows 8/RT αντίστοιχα.

 

Για τη σειρά Galaxy, γνωρίζουμε ήδη μέσα από φήμες ότι η Samsung έχει ήδη στα σκαριά νέα μοντέλα τα οποία περιέχουν την ονομασία S4 και αφορούν το mini μοντέλο με οθόνη 4.3' ιντσών αλλά και το αδιάβροχο Galaxy S4 Active. Επιπλέον στην φωτογραφία που συνοδεύει την πρόσκληση, μπορούμε να δούμε μια πρώτη γεύση από νέο hardware που θα παρουσιάσει η εταιρεία και το οποίο πιθανότατα αφορά νέα υβριδικά tablets που θα τρέχουν την έκδοση των Windows 8.1.

 

Η εκδήλωση της Samsung θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/gadgets/2013/05/27/samsung-teases-premiere-2013-event-will-unveil-new-galaxy-and-ativ-devices-on-june-20/[/url]']TheNextWeb.com