Σύμφωνα με τον φετινό δείκτη ικανοποίησης πελατών ACSI, τα Galaxy επικρατούν έναντι των iPhone, τουλάχιστον στον τομέα της διάθεσης.

Η ευτυχία προκύπτει και από τα gadgets που χρησιμοποιούμε και έχουμε στην καθημερινότητά μας, τουλάχιστον σύμφωνα με τον δείκτη ικανοποίησης πελατών που ονομάζεται ACSI (American Customer Satisfaction Index). Όπως αναφέρει η έρευνα, από ένα δείγμα 21.189 Αμερικανών, οι περισσότεροι από αυτούς δήλωσαν πως τα τηλέφωνα της Samsung τους κάνουν πιο χαρούμενους σε σύγκριση με αυτά της Apple.

Τα πέντε κορυφαία τηλέφωνα της Samsung που ανακηρύχθηκαν μέσα από την έρευνα ήταν τα Galaxy Note10+ (βαθμολογία: 85), Galaxy S10+ (βαθμολογία: 85), Galaxy S20+ (βαθμολογία: 85), Galaxy S20 (βαθμολογία: 84) και Galaxy A20 (βαθμολογία: 83). «Σκοράροντας» μόλις 82 πόντους, 3 πόντους λιγότερους από τα πρώτα τρία κορυφαία της Samsung, βρέθηκαν τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X και iPhone XS Max. Μάλιστα, το Galaxy S10 έκανε τους Αμερικανούς τόσο χαρούμενους όσο όλα τα παραπάνω iPhone.

Πέρυσι, ο ίδιος δείκτης είχε δείξει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, αφού τα iPhone έκαναν τους Αμερικανούς πιο ευτυχισμένους. Πάντως, σύμφωνα με τη φετινή έρευνα, η συνολική βαθμολογία ικανοποίησης των smartphones της Apple είναι πλέον ισοδύναμη με αυτή της Google αλλά και της Motorola. Ωστόσο, σε αυτές τις έρευνες τα αποτελέσματα μεταβάλλονται γρήγορα, έτσι για παράδειγμα του χρόνου οι επόμενοι 21.000 υποψήφιοι μπορεί να απαντήσουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

  • Thanks 1
  • Confused 3