Μετά το νέο μικρότερο (σε διαστάσεις) PlayStation 5 που ανακοίνωσε χθες, η Sony παρουσιάζει σήμερα άλλο ένα gaming προιόν, τα ακουστικά INZONE Buds.

Αποτελούν σύμφωνα με την εταιρεία τα πρώτα “truly wireless gaming ακουστικά”, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία αλλά και χαμηλή καθυστέρηση. Ενδεικτικό της ποιότητάς τους και των δυνατοτήτων τους, τα INZONE Buds χρησιμοποιούν τους ίδιους drivers με τα κορυφαία WF-1000XM5 που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις

Στο τεχνικό κομμάτι, τα INZONE Buds υποστηρίζουν 360 Spatial Sound για να ακούς και να αντιλαμβάνεται την κατεύθυνση και την απόσταση του αντιπάλου σου, ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά του. Τα ακουστικά μπορούν ακόμα να βελτιστοποιηθούν για τον ακουστικό σας πόρο με το Sound Tone Personalisation. Ο Dynamic Driver X αποτελεί ένα driver υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί για αναπαραγωγή μεγάλου εύρους συχνοτήτων. Επιπλέον η δομή του διαφράγματος, η οποία χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά τόσο για τον θόλο όσο και για την ακμή, εξασφαλίζει ελάχιστη παραμόρφωση και καθαρό και ποιοτικό ήχο, παρέχοντας ένα απαράμιλλο επίπεδο ηχητικού ρεαλισμού.

image.png.0d0e2fcbfacc21429ef29d0a3cc29daf.png

Δεν θα μπορούσε να λείπει και η υποστήριξη τεχνολογίας εξουδετέρωσης θορύβου, με τα ακουστικά της Sony να αποκλείουν το θόρυβο του περιβάλλοντος ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι. Η αυτονομία υπολογίζεται στις 12 ώρες, και εκτοξεύεται στις 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Έρχονται με σύνδεση μέσω USB-C dongle που εξασφαλίζει καθυστέρηση μικρότερη από 30 ms.

Σε άλλα χαρακτηριστικά των INZONE Buds ξεχωρίζουμε το μικρόφωνο με μείωση θορύβου βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη το οποίο καταγράφει αποτελεσματικά τη φωνή σας ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. 

Η τιμή τους έχει οριστεί στα $199.99 και η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο μήνα.

Παράλληλα με τα INZONE Buds, η Sony παρουσίασε και τα INZONE H5 με αυτονομία που φτάνει τις 28 ώρες, τα οποία υποστηρίζουν κι’ αυτά τη λειτουργία 360  Spatial Sound.
 

  • Like 5