Τα γυαλιά Tempo είναι σχεδιασμένα για αυτούς που αθλούνται ενώ τα Tenor και Soprano είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Η Bose εμπλουτίζει τη σειρά Frames υβριδικών γυαλιών ηλίου κυκλοφορώντας τρία νέα μοντέλα. Όπως αναφέρει η εταιρία, τα Tempo, Tenor και Soprano διαθέτουν καλύτερη απόκριση στο μπάσο σε σύγκριση με τα περσινά ζευγάρια Alto και Rondo.Όπως και τα προηγούμενης γενιάς γυαλιά ηλίου της σειράς Frames, έτσι και τα φετινά, έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα να ενσωματώνουν χαμηλότερης έντασης ηχεία ώστε ο χρήστης να μπορεί να ακούσει το περιβάλλον γύρω του ακόμη και κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής τραγουδιών ή podcast.

Το αναβαθμισμένο σύστημα μικροφώνου των νέων μοντέλων μπορεί και απομονώνει θορύβους περιβάλλοντος όπως τον δυνατό άνεμο, ώστε να διευκολύνει τις συνομιλίες μέσω τηλεφώνου. Επίσης, τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν πλήκτρα αφής για την ένταση, ώστε να μην χρειάζεται απαραίτητα να βγάλει ο χρήστης το τηλέφωνο από την τσέπη του.

bose-tempo-tenor-soprano-gialia-iliou-me-ixeia-1.jpg.c1735fceba828b8f5a67ef19da6fe3f7.jpg

Τα γυαλιά ηλίου Tempo είναι κατασκευασμένα από TR90, ένα θερμοπλαστικό υλικό που μπορεί να αντέξει σε ακραίες θερμοκρασίες. Διαθέτουν επίσης επιθέματα μύτης ώστε να μην μετακινούνται από τη θέση τους καθώς ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει. Αυτό το μοντέλο διαθέτει ηχεία 22mm και σύμφωνα με την εταιρία είναι αρκετά δυνατά ώστε κάποιος να μπορεί να ακούσει μουσική ακόμη κι όταν κάνει ποδήλατο με ταχύτητες έως 40km. Επιπλέον, διαθέτουν θύρα USB-C, έχουν αυτονομία 8 ωρών και θα διατίθενται με ποικιλία φακών όπως τα Road Orange για την μείωση αντανακλάσεων από ανακλαστικές επιφάνειες, τα Trail Blue για την αύξηση της αντίθεσης υπό συνθήκες έντονου ηλίου και τα Twilight Yellow για χρήση κατά το σούρουπο.

bose-tempo-tenor-soprano-gialia-iliou-me-ixeia-2.jpg.b640cf567f478eadad171edc42e72ada.jpg

Σε αντίθεση με τα Tempo που σχεδιάστηκαν για χρήστες που αθλούνται, τα γυαλιά ηλίου Tenor και Soprano κατασκευάστηκαν για καθημερινή χρήση. Το πρώτο από αυτά έχει ένα τετράγωνο στιλ ενώ το δεύτερο έχει ένα πιο λεπτό σχήμα. Και τα δύο ζευγάρια έχουν ηχεία 16mm, είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και έχουν αυτονομία 5.5 ωρών. Τα Tenor θα έρχονται με φακούς Mirrored Blue και Silver ενώ τα Soprano με Rose Gold και Purple-fade.

Και τα τρία μοντέλα θα κοστίζουν $249,95 έκαστο.