Οι φιλοδοξίες της Microsoft στο τομέα του «personal audio» από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να περιοριστούν στα Surface Headphones.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Thurrott, η εταιρεία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης των πρώτων της «Surface-branded» earbuds, τα οποία έχουν την κωδική ονομασία «Morrison» (τα Surface Headphones στο στάδιο της ανάπτυξης είχαν την κωδική ονομασία «Joplin»). Για την ώρα δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα κάνουν διαφορετικό σε σχέση με τα υπάρχοντα over-ear headphones της και αν θα είναι ασύρματα ή ενσύρματα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να περιμένουμε all-wireless σχεδιασμό, με στόχο να ανταγωνιστεί τα AirPods της Apple και τα Galaxy Buds της Samsung. Κατά πάσα πιθανότητα περιμένουμε δυνατότητα «noise cancelation», καλή ποιότητα ήχου και βεβαίως «integration» με την ψηφιακή βοηθό της εταιρείας, Cortana. Ενδέχεται επίσης να υποστηρίζουν wireless charging.

Η εταιρεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thurrott αναπτύσσει και έναν τρόπο να βελτιώσει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των in-ear ακουστικών και του κινητού, ώστε να κάνει την ανάγνωση περιεχομένου στο κινητό ευκολότερη. Ότι και να σημαίνει αυτό, η εταιρεία φαίνεται πως θέλει με τα συγκεκριμένα ακουστικά να προσφέρει κάτι περισσότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να τα ανακοινώσει, αλλά το πιθανότερο είναι να ακούσουμε για αυτά τον ερχόμενο Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, αν όχι νωρίτερα.

Engadget

  • Like 2