Από ότι φαίνεται η LeEco θέλει να δείξει στον κόσμο ότι δεν είναι μόνο TVs και smartphones, και λίγο καιρό αφότου έκανε γνωστό ότι επενδύει στις εταιρείες Faraday Future και Aston Martin, η εταιρεία αποκάλυψε μόλις πρόσφατα στην Κίνα το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο LeSEE αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία –στην οποία αποκάλυψε και τα τρία της νέα κινητά μεταξύ άλλων- και ο CEO της LeEco, Jia Yueting επέδειξε μερικές από τις self-driving και self-parking δυνατότητες του LeSEE χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω μίας εφαρμογής, αν και σε χαμηλή ταχύτητα στον περιορισμένο χώρο της σκηνής.

 

Η LeEco οραματίζεται ένα στόλο από αυτόνομα ταξί LeSEE, των οποίων τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα χρησιμοποιούν διάφορα χρώματα για να δείξουν την διαθεσιμότητα.

 

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, τα πίσω καθίσματα θα παίρνουν το σχήμα των σωμάτων των επιβατών για μεγαλύτερη άνεση, θα υπάρχουν οθόνες αφής για την ψυχαγωγία των επιβατών ενώ τα αυτοκίνητα θα εξοπλίζονται με τεχνολογίες self-learning και face-recognition.

 

 

Link.png Site: Engadget