Η μόδα τον τελευταίο χρόνο προϋποθέτει ότι οι selfies μπορούν να γίνουν πολύ πιο εντυπωσιακές αν αντί για το smartphone σας, στηριχτείτε σε κάποιο μίνι drone.

Το Hover Camera που είδαμε στη CES έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από πολλές άλλες παρόμοιες προτάσεις που είτε μένουν στο χαρτί είτε παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα.

 

Με τιμή $599, το Hover Camera σίγουρα δε μπορεί να θεωρηθεί φθηνό, όμως ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό εξαιτίας του μικρού του μεγέθους, έχοντας τη δυνατότητα να διπλώσει μικραίνοντας ακόμα περισσότερο τις διαστάσεις του και χωρώντας άνετα σε κάθε τσάντα. Κατασκευασμένο από πλαστικό, και οι 4 μικρές προπέλες προστατεύονται προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί, κάτι πιθανότατο μιας και μιλάμε για selfies.

 


 


Στις δυνατότητές του, ο χειρισμός γίνεται μέσω εφαρμογής για smartphone ενώ για να ξεκινήσει να πετάει αρκεί απλά να το ενεργοποιήσετε και να το αφήσετε στον αέρα. Η ποιότητα των φωτογραφιών γίνεται με 13MP ανάλυση ενώ είναι δυνατή και η εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση. Για τη λήψη selfies μπορείτε να ορίσετε το πότε να ξεκινήσει η λήψη μέσω της εφαρμογής, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα follow me όπου το Hover Camera σας ακολουθεί καταγράφοντας εντυπωσιακό βίντεο.

 

Το μεγαλύτερο πάντως μειονέκτημα του Hover Camera είναι η αυτονομία του η οποία δε ξεπερνά τα 8 λεπτά και με την εταιρεία να προτείνει την αγορά πρόσθετων μπαταριών με κόστος $50.

 


P1090347.jpg