zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 πάω να κάνω online check in με την air serbia και γράφει: Available for Air Serbia flights starting from Belgrade, Abu Dhabi, Amsterdam, Beirut, Bucharest, Dusseldorf, Istanbul, London and Prague. Δηλαδή εμένα που το δρομολόγιο μου είναι Αθήνα - Βελιγράδι(ενδιάμεσος) - Στουγγάρδη, δεν μπορώ να κάνω online check in? Κατάλαβα καλά? Κι εγώ το ίδιο καταλαβαίνω.
Georgios2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ το ίδιο καταλαβαίνω. οπότε στο αεροδρόμιο. δεν ήξερα ότι σε δεσμεύουν από ποιες χώρες μπορείς να κάνεις online check in. και δεν βρίσκω και τον λόγο 1
kathytherion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αγορα με προΐοντα σαν παζαρι, μονο τροφιμα. Λοιπόν η αγορά είναι... great market hall ή central market hall https://www.budapestbylocals.com/great-market-hall.html https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Market_Hall_(Budapest) https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g274887-d276128-Reviews-Central_Market_Hall-Budapest_Central_Hungary.html Όντως ειναι πολύ ωραία αγορά η συγκεκριμένη κι έχει πολλές επιλογές για φαγητά να πάρεις σπίτι! Δεν ξέρω τι ακριβώς συμφέρει για την αλλαγή νομισμάτων αλλά προς θεού μην πας στο αεροδρόμιο! Εγώ πήγα μετά απο προτροπή πολυταξιδεμένος φίλης μου και μου πήραν πάνω απο 20 ευρώ προμήθεια. Κλέψιμο! Α! Δοκιμάστε Γκόυλας οπωσδήποτε και αν έχει στους δρόμους ζεστό κρασί σε κούπα όπου ειναι πάμφθηνο και μετά κρατάς την κούπα για ενθύμιο!
*nenya* Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αν και το σωστό το γκούλας το βρίσκεις στην επαρχία της Ουγγαρίας και το βλέπεις να ψήνεται μπροστά σου επί τόπου μέσα σε τσουκάλι 5 μέρες μόνο Βουδαπέστη μου φαίνονται πολλές...δεν κάνετε και καμιά εκδρομή σε άλλες πόλεις και χωριά; Είναι πανέμορφη η εξοχή!
tsakonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 http://www.trofeagrill.net/en Ακριβουτσικο σχετικα, γυρω στα 20-25 ευρω το ατομο αλλα τρως οτι θες οσο θες, μπουφε φαση... θα παρεις ολες τις ουγγαρεζικες γευσεις μαζι... Εχει 3 εστιατορια, δες στους χαρτες ποιο ειναι το κοντινοτερο.... εμας μας αρεσε πολυ το φαγητο.
doctorkostis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 http://www.trofeagrill.net/en Ακριβουτσικο σχετικα, γυρω στα 20-25 ευρω το ατομο αλλα τρως οτι θες οσο θες, μπουφε φαση... θα παρεις ολες τις ουγγαρεζικες γευσεις μαζι... Εχει 3 εστιατορια, δες στους χαρτες ποιο ειναι το κοντινοτερο.... εμας μας αρεσε πολυ το φαγητο. All you can eat, αλλά μάλλον μέτρια ποιότητα φαγητού. Με ~15 ευρώ τρως μια χαρά Βουδαπέστη, χορταίνεις. Kazimir bistro, fiktiv pub στα προτεινόμενα
tsakonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το μαλλον απο το ναι απεχει πολυ.... Μια χαρα φαγητο ειχε, τιποτα μετριο. μπιστρο, παμπ.. μαλλον μουφα .... ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αν και το σωστό το γκούλας το βρίσκεις στην επαρχία της Ουγγαρίας και το βλέπεις να ψήνεται μπροστά σου επί τόπου μέσα σε τσουκάλι 5 μέρες μόνο Βουδαπέστη μου φαίνονται πολλές...δεν κάνετε και καμιά εκδρομή σε άλλες πόλεις και χωριά; Είναι πανέμορφη η εξοχή! 5 μέρες πολλές; Ανάλογα τι θες να κάνεις. Κοινοβούλιο, Εθνικό Μουσείο, Buda castle (Πινακοθήκη), Ζωολογικός κήπος, Πλ. Ηρώων, Βασιλική Αγ. Στεφάνου, μέρη δηλαδή που πρέπει να πας θες 3 ατόφιες μέρες αν σκεφτείς πως όλα κλέινουν 4 ή 6 το απόγευμα. Δεν θα πας καμιά βόλτα, δεν θα πας σε κανά λουτρό να χαλαρώσεις, δεν θα πας μια γύρα στο νησί της Μαργαρίτας, δεν θα πας καμιά βόλτα με κανά ποταμόπλοιο (αν δεν έχει πάγο.....);
*nenya* Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Είναι στα γούστα του καθενός, εγώ π.χ. 5 μέρες στην ίδια πόλη βαριέμαι ως τουρίστας, θα δω 2-3 βασικά μνημεία/μουσεία και μετά θα πάω παρακάτω [ή θα λιώσω στον ύπνο στο ξενοδοχείο]. Τώρα αν μιλάμε για κάποιον που θέλει να τα δει όλα αυτά που ανέφερες και μάλιστα να περάσει ώρες στο καθένα τότε ναι, θέλει 5 μερούλες ίσως.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι θέμα να σπαταλήσεις ώρες επειδή το θες, είναι γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Κοινοβούλιο, Buda castle (με την πινακοθήκη), Λόφο των Ψαράδων, Εθνικό Μουσείο, γέφυρα των Αλυσίδων, Βασιλική Αγ. Στεφάνου είναι 2,5 με 3 μέρες μόνο και μόνο γιατί κλείνουν στις 4 το μεσημέρι (τέτοια εποχή), ενώ για το Κοινοβούλιο μπορεί να την πατήσεις αν δεν φροντίσεις από πριν να κλείσεις εισιτήριο, κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός προγράμματος. Για Βουδαπέστη θα βάλω σίγουρα τον Ζωολογικό κήπο και την ακαδημία του Λιστ (δωρεάν είσοδος/ξενάγηση με την budapest card) που έχει απίστευτο ενδιαφέρον μιας και πολλές τοιχογραφίες/αγάλματα είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία. Εμένα πάντως οι 4 διανυκτερεύσεις μου φάνηκαν λίγες!
Speculoos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέσα Ιούνη τι λέει η Σαντορίνη για καμια βδομάδα; Τιπς για ζευγάρι 25άρηδων;
Kostas93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ψάχνω για την επόμενη εβδομάδα, απο αθήνα προς οπουδήποτε με μια μέρα μόνο διανυκτέρευση για γρήγορη εξόρμηση με την κοπέλα μου. Κάπου σχετικά κοντά γιατί αυτοκίνητο δεν υπάρχει, οπότε λεωφορείο. (εξωτερικό δε παίζει ακόμη και αν συμφέρει με καμια raynair, μένουμε ελλάδα για τώρα )το ναυπλιο ήταν το πρώτο που μου ήρθε, αλλά θα ήθελα και καμια αλλη πρόταση
4saken Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέσα Ιούνη τι λέει η Σαντορίνη για καμια βδομάδα; Τιπς για ζευγάρι 25άρηδων; Τι να λεει?Οπως τον Αυγουστο με λιγοτερο κοσμο και πιο φθηνα.
souz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια. Εκανα κρατηση για ρωμη σε κατι στούντιο! Εβαλα μια χρεωστικη χωρις λεφτα μέεσα θα μου την δεχτουν? Μεχρι στιγμης ειναι οκ Επισης λεει οτι ορεπει να προπληρωσω το πρωτο βραδυ, θα μου τραβηξουν τα λεφτα απο την καρτα και μετα θα δωσω εκει τα υπολοιπα? Ξερετε τι παιζει? Ευχαριστω πολυ
mobile_32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Έκλεισες από κάποιο από τα μεγάλα ταξιδιωτικά site (expedia, booking κτλ)??
Προτεινόμενες αναρτήσεις