Pstathece Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν πολλές ιδέες σχετικά με modding. Σίγουρα πρέπει να βρεις κάποια που να σου αρέσει εσένα. Έχει αρκετή δουλειά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ωραίο, αν κάνεις σωστή δουλειά. Σε σχέση με το infinity mirror συζητούσαμε πριν καιρό σε ένα άλλο νήμα: 1
soter79 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχει ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια συγκεκριμένα που έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για case modding. Π.χ. ένας φίλος ήθελε να βάλει start button στο pc από arcade και μάλιστα με λαμπάκι για να φαίνεται ποτέ ο σκληρός δίσκος φορτώνει. Έχει καλώδια διαφόρων ειδών μέχρι και ,3d printers. Γενικά είναι μαγαζί που αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να κάνεις παπάδες. Το όνομα αυτού GROBOTRONICS STORE. Να εξηγηθω ότι δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά έχω πάρει πολλά πράγματα στο παρελθόν απο εκεί και κυρίως λεβιεδεςκαι κουμπιά arcade που σαν πιτσιρικάς τα είχα λατρέψει. Σας εύχομαι καλό modding θα επιστρέψω με φωτογραφία από το κουτί με το arcade button. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από soter79 1
dalain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2019 στις 9:37 ΜΜ, vins είπε Μια λύση είναι να το κάνεις σε τζαμα και μετά να το ντύσεις και απο τις 2 μεριές με ειδική μεμβράνη ώστε αν κάτσει στραβή να συγκρατηθεί κάπως και να μη φύγουν κομμάτια. Κάτι σαν παρπριζ αυτοκινήτου σκεψου Ειναι μια καλη ιδεα και αυτή αλλα φοβαμαι πως ετσι θα χαθει η αίσθηση του γυαλιού...
soter79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, soter79 είπε Θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχει ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια συγκεκριμένα που έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για case modding. Π.χ. ένας φίλος ήθελε να βάλει start button στο pc από arcade και μάλιστα με λαμπάκι για να φαίνεται ποτέ ο σκληρός δίσκος φορτώνει. Έχει καλώδια διαφόρων ειδών μέχρι και ,3d printers. Γενικά είναι μαγαζί που αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να κάνεις παπάδες. Το όνομα αυτού GROBOTRONICS STORE. Να εξηγηθω ότι δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί απλά έχω πάρει πολλά πράγματα στο παρελθόν απο εκεί και κυρίως λεβιεδεςκαι κουμπιά arcade που σαν πιτσιρικάς τα είχα λατρέψει. Σας εύχομαι καλό modding θα επιστρέψω με φωτογραφία από το κουτί με το arcade button. Επειδή το pc και εγώ είμαστε σε απόσταση αυτή τη στιγμή σας ποσταρω μια φωτογραφία του πριν από την αναβάθμιση του . Εδώ είναι με ass-rock fatality μητρική που μου κάηκε. Λείπουν οι μνήμες και η κάρτα γραφικών δεν έχει τα ρεύματα γιατί ήταν η στιγμή που έβγαζα την μητρική για να βάλω τη sabertooth και ssd. Η κάρτα γραφικών είναι η 7970 και όχι 7990 που είχα γράψει με συγχωρείτε για το λάθος. Θα επανέλθω κάποια στιγμή με την τωρινή κατάσταση 3
jumper_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Δεν βρίσκω κάποιο πιο σχετικό thread για να ρωτήσω. Ψάχνω να βρω σωληνάκι-σφουγγαράκι προστατευτικό για τζάμι-plexiglass. Περιμετρικά. Αν δεν κάνω λάθος παλιότερα, όσοι ασχολούνταν με case modding χρησιμοποιούσαν κάτι αντίστοιχο στα custom side panels που έφτιαχναν από plexi. Δεν ξέρω όμως πως και που να το ψάξω! 🤣🤣🤣
Pstathece Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Αν κατάλαβα καλά, την δουλειά σου την κάνει και αεροστοπ που είναι για πόρτες και παράθυρα. Είναι σε στυλ σφουγγάρι και έχει και κόλλα για να κολλάει.
sotos 1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, jumper_ είπε Καλησπέρα, Δεν βρίσκω κάποιο πιο σχετικό thread για να ρωτήσω. Ψάχνω να βρω σωληνάκι-σφουγγαράκι προστατευτικό για τζάμι-plexiglass. Περιμετρικά. Αν δεν κάνω λάθος παλιότερα, όσοι ασχολούνταν με case modding χρησιμοποιούσαν κάτι αντίστοιχο στα custom side panels που έφτιαχναν από plexi. Δεν ξέρω όμως πως και που να το ψάξω! 🤣🤣🤣 Τα πάντα εδώ http://www.benos.com.gr/e-Shop/Extruded-Rubber-Profiles/Solid-U-Rubber-Profiles/SO-U-RP-0003.aspx 1 1
jumper_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Τα πάντα εδώ http://www.benos.com.gr/e-Shop/Extruded-Rubber-Profiles/Solid-U-Rubber-Profiles/SO-U-RP-0003.aspx Αυτό ακριβώς! Thank you! Και μία ακόμα ερώτηση τεχνικής φύσεως. Πως θα μπορούσα να το εφαρμόσω σε ένα ορθογώνιο χωρίς να κάνω πασαλείμματα με τις γωνίες; Να το βάλω σε 4 κομμάτια και ας έχει μικρό κενό στις γωνίες ή μονοκόμματο και να το χαράξω στις γωνίες; Θα κάθετε στην 2η περίπτωση; 1
sotos 1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, jumper_ είπε Αυτό ακριβώς! Thank you! Και μία ακόμα ερώτηση τεχνικής φύσεως. Πως θα μπορούσα να το εφαρμόσω σε ένα ορθογώνιο χωρίς να κάνω πασαλείμματα με τις γωνίες; Να το βάλω σε 4 κομμάτια και ας έχει μικρό κενό στις γωνίες ή μονοκόμματο και να το χαράξω στις γωνίες; Θα κάθετε στην 2η περίπτωση; Με όμορφο κόψιμο σε τέσσερα κομμάτια λοξά θα είναι μια χαρά, με ελάχιστη βενζινόκολλα για να μη σου μετακινηθεί και με επιμέλεια να μην λερωθούν όλα θα είσαι οκ 2
Leoniums Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα το δικό μου κουτάκι όπως το έστησα πριν 6 μήνες, Είμαι σε ΄φαση όμως να φτιάξω το δικό μου κουτί από το 0. Έχω βρει το θέμα του αλλά ψάχνω εάν κάποιος έχει 3d αρχεία από E ATX και GPU 2080ti και γενικότερα. Ή εάν κάποιος έχει τα παραπάνω εκτός κουτιού ώστε να πάρω ή πάρει μετρήσεις. Εάν κάποιος μπορεί ας στείλει pm. Ευχαριστώ. 9
dalain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδες!Μιας και μου αρεσει να φτιαχνω πραγματακια ειπα να φτιαξω και ενα κουτι απο εξαρτηματα σιδηροσωληνας.Ετσι λοιπον βγηκα για ψωνια και εφτιαξα εναν σκελετο οπως βλεπετε στην φωτο παρακατω.Δεν ξερω ακομα πως θα ειναι το τελικο αποτελεσμα αφου ακομα δεν ειναι καθαρο στο μυαλο μου το τι υλικα θα χρησιμοποιησω απο εδω και περα.Οι σκεψεις μου ειναι οι εξης: 1)Να το ντυσω γυρω γυρω με διατρητη λαμαρινα 2)Να το ντυσω με πλεξιγκλας (μαλλον το μπρονζε) 3)Να συδυασω τα 1 + 2 4)Να βαλω μονο μπροστα και πισω διαφανο πλεξι και να φτιαξω κατι σαν και αυτο Στην περιπτωση 4 γνωριζω πως θα ειμαι με ενα ξεσκονιστηρι στο χερι αλλα δεν με πειραζει.Δεν ξερω ομως τι θα κανω με ψυξη και αν τελικα η υδροψυξη ειναι μονοδρομος Θα ηθελα απο εσας γνωμες ,ιδεες, συμβουλες ωστε να με βοηθησετε να προχωρησω το σχεδιο! 7
Sheogorath Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, dalain είπε Καλησπερα παιδες!Μιας και μου αρεσει να φτιαχνω πραγματακια ειπα να φτιαξω και ενα κουτι απο εξαρτηματα σιδηροσωληνας.Ετσι λοιπον βγηκα για ψωνια και εφτιαξα εναν σκελετο οπως βλεπετε στην φωτο παρακατω.Δεν ξερω ακομα πως θα ειναι το τελικο αποτελεσμα αφου ακομα δεν ειναι καθαρο στο μυαλο μου το τι υλικα θα χρησιμοποιησω απο εδω και περα.Οι σκεψεις μου ειναι οι εξης: 1)Να το ντυσω γυρω γυρω με διατρητη λαμαρινα 2)Να το ντυσω με πλεξιγκλας (μαλλον το μπρονζε) 3)Να συδυασω τα 1 + 2 4)Να βαλω μονο μπροστα και πισω διαφανο πλεξι και να φτιαξω κατι σαν και αυτο Στην περιπτωση 4 γνωριζω πως θα ειμαι με ενα ξεσκονιστηρι στο χερι αλλα δεν με πειραζει.Δεν ξερω ομως τι θα κανω με ψυξη και αν τελικα η υδροψυξη ειναι μονοδρομος Θα ηθελα απο εσας γνωμες ,ιδεες, συμβουλες ωστε να με βοηθησετε να προχωρησω το σχεδιο! Δεν θα έβαζα κάτι πέρα απο πλάτη για την μητρική απλ πλέξι (mobo tray). Μπροστά θα έβαζα ένα 360/480 ψυγείο, και το ίδιο και κάτω και πάνω. Πιστεύω θα δείξει πάρα πολύ δυνατό. Φωτισμός όχι κάτι σε τσίρκο, αλλά ένα απαλό μοβ/πορτοκαλί, να μοιάζει διαστημικό, κάτι τέτοιο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα