CaptainHog Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ενδιαφερομαι για το 4. Black Light, σκονισμένο αλλά λειτουργικό, περίπου 50cm Στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δίνεται το κουτί του Lama V3 (προσοχή, ΜΟΝΟ το κουτί με τα φελιζόλ του). Είναι σαν και αυτό στην φωτό (η φωτογραφία είναι από το ίντερνετ και όχι δική μου) Είναι σε εκπληκτικά καλή κατάσταση, σχεδόν καινούργιο. Μαζί δίνω και καμιά δεκαριά έλικες "Β" αχρησιμοποίητες. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (μόνο) μέχρι την Τετάρτη. Μετά πάει για τους μπλε κάδους ανακύκλωσης χαρτιών και συσκευασιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έχουν ξεμείνει: 1. Bluetooth GPS locator, που δεν κατάφερα ποτέ να το δουλέψω.. 2. Δύο κωδικοί 1-year subscription στο RescuePro Deluxe, απο αγορά προϊόντων SanDisk. http://www.lc-tech.com/rescuepro και προσθέτω και τα: 3. Θήκη για κινητό 5", generic, με παράθυρο και βεντούζες 4. Black Light, σκονισμένο αλλά λειτουργικό, περίπου 50cm. 5. Αυτοκόλλητα τοίχου, παιδικά. Το δεξί σχέδιο (λουλούδια) υπάρχει εις τριπλούν. 6.Υπολλείματα απο αυτοκόλλητα επένδυσης βιβλίων, παιδικά. Το κάθε ένα φτάνει για 1-2 βιβλία, ανάλογα με το μέγεθος. 7. Πολυμηχάνημα Epson DX4450. Έχουν ξεραθεί οι κεφαλές και μετά απο πολλούς καθαρισμούς συνεχίζει να βγάζει λευκές γραμμές. 8. Floppy NEC FD1231H μαύρο, άγνωστης λειτουργικής κατάστασης 9. Οθόνη απο tablet 7" με p/n TKR65015C-070 10. Θήκη απο WD MyBook 3,5". Έχει αφαιρεθεί ο δίσκος. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Θα με ενδιέφερε το 10 κυρίως (και το 8, αν δε το θέλει κανείς άλλος) αν μπορεί να γίνει αποστολή με ΕΛΤΑ, με δικά μου έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπερα ψαχνωντας βρηκα σε ενα ντουλαπι πολλα dvd απο εφημεριδες που τα ειχα παρει επειδη θα τα πεταξω δεν τα χρειαζομαι τα ανεβαζω εδω και αμα θελει καποιος κατι μου το λεει να του τα στειλω με δικα του εξοδα αποστολης. * πιο ευκολος τροπος να μαθαινεται Γαλλικα doki ( cd - rom νουμερο 6, και απο 8 εως 24. ( χωρις θηκες τα εχω ολα μαζι σε ενα πλαστικο) επισης διαφορα dvd και παιδικα τα οποια επισυναπτω. αυτο το παρακατω dvd ειναι μπρος πισω και ενα βιβλιο millenium me Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2017 από johnmegarythmos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Οι τελευταίες μέρες του Πάττον θα με ενδιέφερε, αλλά είμαι Πάτρα. Αν θέλει και κάποιος άλλος από Πάτρα για ομαδική αποστολή, αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο. Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, Δηλωνω για τα Αγρια ΚιναNational Geographic x 2Οι τοποι που αγαπησαμε χ2Παττον (ωστε να το στειλω στον άδικος και να το δω και εγω ) Destination ολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, Δηλωνω για τα Αγρια Κινα National Geographic x 2 Οι τοποι που αγαπησαμε χ2 Παττον (ωστε να το στειλω στον άδικος και να το δω και εγω ) Destination ολα Αν σου αρέσει το κρατάς, εγώ για ιστορικούς λόγους το ζήτησα, το έχω σε rip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 παιδιά , άκυρο πλυντήριο ήθελα να πω .. οπότε χαρίζεται πλυντήριο Έχεις pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Να ευχαριστησω και απο εδω το μελοσ e-tic για το blacklight που μου εδωσε. Αψογος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πρωτη φορα που ειδα μαυρο φωτισμο ηταν σ ενα πορτελο μονοκατοικια λιοσιων και ιουλιανου γωνια το 78 με 160 δρχ.... Φοραγα ολοασπρη πουκαμισα και ημουν σαν την μυγα στο γαλα εκει μεσα..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πρωτη φορα που ειδα μαυρο φωτισμο ηταν σ ενα πορτελο μονοκατοικια λιοσιων και ιουλιανου γωνια το 78 με 160 δρχ.... Φοραγα ολοασπρη πουκαμισα και ημουν σαν την μυγα στο γαλα εκει μεσα..... Θελω και την συνεχεια της ιστοριας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Θελω και την συνεχεια της ιστοριας! 4 πιτογυρα ο καθενας στην "λειβαδια" κανιγγος η στον καβουρα η στην αθηνας που εβαζε μαιντανο..... μετα τελευταια προβολη με εργα τυπου "live and let die" η "gone a 60 seconds" οπου διαλυονταν 30-40 αυτοκινητα και πεφταν 5,000-10,000 σφαιρες και μετα τσαρκα με "δανεικο" ιχ (συνηθως καντετ) στην συγγρου εως καβουρι ωσπου να σωθει η μπιντζινα και επιστροφη με ταξι..... Πονηρουλη.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Repost με τα απομεινάρια Έχουν ξεμείνει: 1. Δύο κωδικοί 1-year subscription στο RescuePro Deluxe, απο αγορά προϊόντων SanDisk. http://www.lc-tech.com/rescuepro 2. Θήκη για κινητό 5", generic, με παράθυρο και βεντούζες 3. Αυτοκόλλητα τοίχου, παιδικά. Το δεξί σχέδιο (λουλούδια) υπάρχει εις τριπλούν. 4. Πολυμηχάνημα Epson DX4450. Έχουν ξεραθεί οι κεφαλές και μετά απο πολλούς καθαρισμούς συνεχίζει να βγάζει λευκές γραμμές. 5. Οθόνη απο tablet 7" με p/n TKR65015C-070 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Δίνω τα παρακάτω αντικείμενα δωρεάν. Παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσουν μόνο όσοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι fans του Mad Μax , άτομα με διπλά προφίλ και 0 messages στο forum, also known as black ravens... 10) Cisco 1548 Series Micro Switch 10/100 // 2 κομμάτια Παρέλαβα το 1, ευχαριστώ πολύ το Βασσίλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω τον johnmegarythmos για τα dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις