Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαριζονται:

1.CD player DENON DCD-1520, αγνωστου λειτουργικης καταστασης.

Παραλαβη απο τον χωρο μου στην Καλλιθεα, το πολυ μεχρι την Κυριακη.

Αν είναι μαύρο ενδιαφέρομαι :P (αν δε το θέλει κανείς άλλος γιατί και μενα δε με καίει)

Δημοσ.

Αν είναι μαύρο ενδιαφέρομαι :P (αν δε το θέλει κανείς άλλος γιατί και μενα δε με καίει)

Μαυρο ειναι.

Δημοσ.

Αφού του έχεις και έτοιμη θέση τσίμπα το εσύ, εγώ δεν καίγομαι κιόλας :) Εξάλλου θα έλεγα στον e-tic να περιμένω 1-2 μέρες να δουμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον άλλον πριν το πάρω εγώ. (γιατί εγώ μπορεί να το έπαιρνα να το δούλευα μια βδομαδα και μετα να το εχωνα σε μια ντουλαπα να καθεται οποτε κριμα ειναι)

Εντομεταξύ μιλάμε σαν να είματε σίγουροι ότι δουλεύει ενώ ο φιλος ειπε οτι δε ξερει αν δουλευει η οχι :P

Δημοσ.

Εντομεταξύ μιλάμε σαν να είματε σίγουροι ότι δουλεύει ενώ ο φιλος ειπε οτι δε ξερει αν δουλευει η οχι :P

Αυτό ισχύει και το ξαναλέω: ΔΕΝ γνωρίζω τη λειτουργική του κατασταση. Είναι πολύ πιθανό να ΜΗΝ δουλεύει.

Περιμένω επικοινωνία απο όποιον είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει!

Δημοσ.

να μας το φέρει θες να πεις, μην τρέχουμε κιόλας...

Ελα  ντε!!! 

ελα ρε φιλε,εσυ τα σπας!!!!το καφεδακι σου πως το πινεις?καμια μπυριτσα?

βαρυ   γλυκο-μονο   λαγκερ 

Δημοσ.

Aιντες   με   την  σειρα   μου   κι  εγω.....

1.Κουφαρι   απο   λαπτοπ   SONY  PCG-3A1M   που   εχει   καει   μητρικη   και   οθονη   και  λειπουν   σκληρος, μνημες, ντραιβ  και  φορτιστης.  Εαν   θελει   κανεις   τα   ασυρματα, μπλουτουθια, καμερες, πλαστικα  (αριστα)   κλπ   ας   ερθει   να   το  παρη.

2.Μητρικη   478  albatron   που   δουλευε   κανονικα   και   εκανα   φορματ   και   μου  βγαζει   ερορ  κλπ.

Δεν  θελω   ν  ασχοληθω   αλλο.  Αριστη   οπτικα   και  λιγο   δουλεμενη.

3.Αποκωδικοποιητης   καινουργιος  mpeg2. Mαλλον   παει   ανακυκλωση.

4.Αναλογικη   καρτα   tv  pci  leadtek.

Τα  παραλαμβανεται   μονον   απο   την  εδρα   μου   αμπελοκηπους  Αθηνα.

Οποιος   ενδιαφερθει   ποσταρει   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνει   πμ.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

2.Μητρικη   478  albatron   που   δουλευε   κανονικα   και   εκανα   φορματ   και   μου  βγαζει   ερορ  κλπ.

Δεν  θελω   ν  ασχοληθω   αλλο.  Αριστη   οπτικα   και  λιγο   δουλεμενη.

Ξέρουμε μοντέλο;

Δημοσ.

Xαριζονται   τα   εξης....

1.Μητρικη  ALBATRON  PX865 PEC PRO VER2  σοκετ  478HT  σκετη   σε   αριστη   οπτικα   κατασταση   που  εκατσα  να   την  σεταρω   μετα   απο   4  χρονια   αλλα  μου   εβγαλε   ερορ   2   φορες   και  τα   παρατησα γιατι   δεν  θελω  ν  ασχοληθω  αλλο.

albatron_px865pec_pro_ocs.jpg

2.Αναλογικη   καρτα   τηλεορασης   LEADTEK  WINFAST 2000XP  σε   αριστη   κατασταση   σκετη.

TV2000card2_sml.jpg

Eδω   ειναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...