Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζεται adaptor mini dvi --> vga για macbooks χωρίς το Mini display.

Το πήρα καταλάθος από ebay και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία να το στείλω πίσω..

Επικοινωνία με Pm

Δημοσ.

Το πήρα καταλάθος από ebay και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία να το στείλω πίσω..

Επικοινωνία με Pm

νομιζω οτι μου χρειάζεται. περιοχη;

Δημοσ.

Επικοινωνία με Pm

Αν είσαι (ή στέλνεις) Θεσσαλονίκη θα μ' ενδιέφερε κι εμένα.

Δημοσ.

Χαρίζεται λάμπα γραφείου με σπασμένο το πλαστικό ποδαράκι στο οποίο στηριζόταν. Περιλαμβάνεται το στήριγμα που πιάνεται στο γραφείο αλλά δεν στέκεται πια.

Επίσης αφού έβγαλα τις φώτος ξεκόλλησα ο χαζός και ένα απ τα καλωδιάκια του μετασχηματιστή. Λειτουργεί κανονικά αν ενωθούν-κολληθούν τα καλωδιάκια.

Αθήνα

post-280012-0-22510200-1401657841_thumb.jpg

post-280012-0-28683900-1401657861_thumb.jpg

post-280012-0-51664000-1401657881_thumb.jpg

post-280012-0-87976900-1401657901_thumb.jpg

post-280012-0-36892900-1401657922_thumb.jpg

Δημοσ.

έλα και το τελευταίο να φεύγει.....

Οθόνη Sony Crt Multiscan G200 (είδα ότι ανάβει οπότε μάλλον είναι κομπλέ)

p3fu.png

Παραλαβή από Αθήνα - Πετράλωνα

Δημοσ.

Επικοινωνία με Pm

να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αποστόλη για το ανταπτοράκι! Ελπίζω να ταιριάξει αλλα και να μη ταιριάξει εδώ ειμαστε..!! :)

Δημοσ.

καλησπερα μολις κερδισα  2 εισητηρια για σινεμα οποιος θελει  μου λειι

Συγχαρητήρια!

Είσαι ένας από τους επιλαχόντες και κέρδισες μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας “Yves Saint Laurent” που διοργανώνει το Skroutz.

Η πρεμιέρα είναι αύριο Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ (Λ. Κηφισιάς 109 - ΜΕΤΡΟ Πανόρμου).

Για να παρακολουθήσεις την ταινία θα πρέπει να βρίσκεσαι στον κινηματογράφο το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη της ταινίας, δηλαδή στις 20.30.

Εφόσον επιθυμείς να παρακολουθήσεις την προβολή της ταινίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μας απαντήσεις σε αυτό το e-mail στέλνοντάς μας το ονοματεπώνυμό σου μέχρι την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 στη 13.00 το μεσημέρι.

Από εκεί και μετά το όνομά σου θα είναι στη λίστα των προσκεκλημένων.

Ο έλεγχος των ονομάτων της λίστας των νικητών, θα γίνεται στην είσοδο του κινηματογράφου, όπου θα αναφέρεις ότι κέρδισες τα εισιτήρια μέσω του Skroutz και το ονοματεπώνυμό σου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου, αλλά και για την υποστήριξη στο Skroutz!

Δημοσ.

καλησπερα μολις κερδισα  2 εισητηρια για σινεμα οποιος θελει  μου λειι

Συγχαρητήρια!

Είσαι ένας από τους επιλαχόντες και κέρδισες μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας “Yves Saint Laurent” που διοργανώνει το Skroutz.

Η πρεμιέρα είναι αύριο Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ (Λ. Κηφισιάς 109 - ΜΕΤΡΟ Πανόρμου).

Για να παρακολουθήσεις την ταινία θα πρέπει να βρίσκεσαι στον κινηματογράφο το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη της ταινίας, δηλαδή στις 20.30.

Εφόσον επιθυμείς να παρακολουθήσεις την προβολή της ταινίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μας απαντήσεις σε αυτό το e-mail στέλνοντάς μας το ονοματεπώνυμό σου μέχρι την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 στη 13.00 το μεσημέρι.

Από εκεί και μετά το όνομά σου θα είναι στη λίστα των προσκεκλημένων.

Ο έλεγχος των ονομάτων της λίστας των νικητών, θα γίνεται στην είσοδο του κινηματογράφου, όπου θα αναφέρεις ότι κέρδισες τα εισιτήρια μέσω του Skroutz και το ονοματεπώνυμό σου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου, αλλά και για την υποστήριξη στο Skroutz!

Με ενδιαφέρει

Δημοσ.

Πρέπει νσ μου δωσεις ονομα και επώνυμο

Καλώς μεγάλε αδελφέ :devil:  πάω για φακέλωμα στεγνό :P

Δημοσ.

νομιζω οτι μου χρειάζεται. περιοχη;

Αν είσαι (ή στέλνεις) Θεσσαλονίκη θα μ' ενδιέφερε κι εμένα.

να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αποστόλη για το ανταπτοράκι! Ελπίζω να ταιριάξει αλλα και να μη ταιριάξει εδώ ειμαστε..!! :)

:)

Δώθηκε στον paylidis τελικά!

Αν δεν σου ταιριάξει το ξαναβγάζεις στο "σφυρί" εδώθε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...