nick#18 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Και εγω θα ενδιαφερομουν μηπως παιξει για ενα φιλαρακι που την ακουσε η δικια του
AlienTechGR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Χαρίζεται PS1 λειτουργικό σε πολύ καλή κατάσταση.Δεν έχω δοκιμάσει παιχνίδια μιας και δεν έχω αυθεντικά αλλά μερικά CD μουσικής που έβαλα τα παίζει άριστα!Δεν δίνονται καλώδια κτλ,μόνο σκέτη κονσόλα + κάρτα μνήμης η οποία δεν ξέρω αν λειτουργεί.
smoke0man2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δηλωνω εγω αλλα βλεπω οτι δεν μενεις αθηνα ε;
AlienTechGR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δηλωνω εγω αλλα βλεπω οτι δεν μενεις αθηνα ε; Δυστυχώς όχι
SteelLord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χαρίζεται PS1 λειτουργικό σε πολύ καλή κατάσταση.Δεν έχω δοκιμάσει παιχνίδια μιας και δεν έχω αυθεντικά αλλά μερικά CD μουσικής που έβαλα τα παίζει άριστα!Δεν δίνονται καλώδια κτλ,μόνο σκέτη κονσόλα + κάρτα μνήμης η οποία δεν ξέρω αν λειτουργεί. και εγω το θελω αλλα ειμαι απο τν ζακυνθο..
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 και εγω το θελω αλλα ειμαι απο τν ζακυνθο.. Τυχερέ... 1
free-s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει κωδικός απο το ΄΄πρώτο θέμα΄΄ ισχύς μέχρι την κυριακή όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να του δώσω τον κωδικό. ΥΓ. Εχει σε λίγη ώρα και το ΑΠΟΕΛ μπαρτσελόνα.
free-s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Με ενδιαφέρει φίλε, έστειλα pm. Σου έστειλα τον κωδικό.
funbreaker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Σου έστειλα τον κωδικό. Τον έλαβα. Ευχαριστώ πολύ φίλε.
thanosf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω ξεχωρίσει πολλά ρούχα που δεν φοράω πια. . . Τζίν, πουκάμισα και μπλούζες. Υπάρχει και ένα παλιό αλλά ωραίο παλτό. Είμαι στο Ηράκλειο και τα μεγέθη είναι l - xl. Σε λίγες μέρες αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα τα πάω σε μια ομάδα που μαζεύει πράγματα και τρόφιμα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
panos19900 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χαρίζεται PS1 λειτουργικό σε πολύ καλή κατάσταση.Δεν έχω δοκιμάσει παιχνίδια μιας και δεν έχω αυθεντικά αλλά μερικά CD μουσικής που έβαλα τα παίζει άριστα!Δεν δίνονται καλώδια κτλ,μόνο σκέτη κονσόλα + κάρτα μνήμης η οποία δεν ξέρω αν λειτουργεί. Σε περίπτωση που είναι διαθέσιμο ακόμα φίλε μου το παίρνω εγώ αρκεί μόνο να μην έχεις θέμα να μου το στείλεις και τα μεταφορικά εννοείται πως θα είναι δικά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις