tredicesima Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται πολυμηχάνημα "hp photosmart c4480 all in one printer scanner copier". Έχει να μπει σε λειτουργία γύρω στα 5 χρόνια γιατί είχε σκάσει ένα μελανάκι (συμβατό, είχα κάνει αυτό το λάθος). Από τότε δεν ξανασχολήθηκα μαζί του γιατί δεν εκτύπωνε καλά και πλέον έχει αντικατασταθεί με άλλο πολυμηχάνημα. Έχω την εντύπωση οτι κάποιος που γνωρίζει από αυτά μπορεί να τον επαναφέρει. Επίσης το σκάνερ του δούλευε μια χαρά. Ακόμη και για ανταλλακτικά πχ αν τον θέλει κάποιος. Όποιος απαντησει πρώτος εδώ και μετά συνεννοούμαστε με pm. Η παραλαβή θα γίνει από Θεσσαλονίκη αποκλειστικά περιοχή Δελφών Μαρτίου. Για τους εκτός Θεσσαλονίκης θεωρώ δεν αξίζουν τα έξοδα μεταφοράς και επειδή είναι μεγάλο μηχάνημα δεν μπορώ να το πάω στο ταχυδρομείο. Αυτά. Καλή χρονιά!
krami Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πολυμηχάνημα "hp photosmart c4480 all in one printer scanner copier". Έχει να μπει σε λειτουργία γύρω στα 5 χρόνια γιατί είχε σκάσει ένα μελανάκι (συμβατό, είχα κάνει αυτό το λάθος). Από τότε δεν ξανασχολήθηκα μαζί του γιατί δεν εκτύπωνε καλά και πλέον έχει αντικατασταθεί με άλλο πολυμηχάνημα. Έχω την εντύπωση οτι κάποιος που γνωρίζει από αυτά μπορεί να τον επαναφέρει. Επίσης το σκάνερ του δούλευε μια χαρά. Ακόμη και για ανταλλακτικά πχ αν τον θέλει κάποιος. Όποιος απαντησει πρώτος εδώ και μετά συνεννοούμαστε με pm. Η παραλαβή θα γίνει από Θεσσαλονίκη αποκλειστικά περιοχή Δελφών Μαρτίου. Για τους εκτός Θεσσαλονίκης θεωρώ δεν αξίζουν τα έξοδα μεταφοράς και επειδή είναι μεγάλο μηχάνημα δεν μπορώ να το πάω στο ταχυδρομείο. Αυτά. Καλή χρονιά! ενδιαφερομαι στελνω πμ edit: το παρελαβα. ευχαριστω πολυ το μελος tredicesima Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2016 από krami 1
cybernaut667 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το HDTV στικακι δοθηκε. Να υπενθυμισω οτι τα πραγματα αυτα μου τα εδωσε ο χρηστης cybernaut απο το avsite. 2
tigergreg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πουλάκι μου... Πουλακια μου .......ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2017 από tigergreg 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλη χρονιά αγαπητοί συμφορουμήτες, Πέσανε στα χέρια μου κάτι μνήμες DDR1 και DDR2 παραπάνω κομμάτια απο όσα χρειάζομαι για το άμεσο μέλλον, αλλά και μια απλή κάρτα γραφικών AGP. Οι μνήμες είναι σχετικά χαμηλής χωρητικότητας απο όσο είδα (512mb) αλλά για 2ο σύστημα ή αναβάθμιση σε κανα δεινόσαυρο θα είναι μια χαρά. Συνεπώς αν κάποιος τα χρειάζεται ας γράψει εδώ να δούμε πως θα βρεθούμε/θα σταλούν. Βρίσκομαι Μυτιλήνη και πάω ελτά αύριο. Είναι λειτουργικά όσο είδα (και μου είπανε). Edit Δώθηκαν, ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2017 από Sheogorath 2
NtinosShm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλη χρονιά αγαπητοί συμφορουμήτες, Πέσανε στα χέρια μου κάτι μνήμες DDR1 και DDR2 παραπάνω κομμάτια απο όσα χρειάζομαι για το άμεσο μέλλον, αλλά και μια απλή κάρτα γραφικών AGP. Οι μνήμες είναι σχετικά χαμηλής χωρητικότητας απο όσο είδα (512mb) αλλά για 2ο σύστημα ή αναβάθμιση σε κανα δεινόσαυρο θα είναι μια χαρά. Συνεπώς αν κάποιος τα χρειάζεται ας γράψει εδώ να δούμε πως θα βρεθούμε/θα σταλούν. Βρίσκομαι Μυτιλήνη και πάω ελτά αύριο. Είναι λειτουργικά όσο είδα (και μου είπανε). Ενδιαφερομαι για τις μνημες και την καρτα, στελνω pm!
FarCry Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλη χρονιά αγαπητοί συμφορουμήτες, Πέσανε στα χέρια μου κάτι μνήμες DDR1 και DDR2 παραπάνω κομμάτια απο όσα χρειάζομαι για το άμεσο μέλλον, αλλά και μια απλή κάρτα γραφικών AGP. Οι μνήμες είναι σχετικά χαμηλής χωρητικότητας απο όσο είδα (512mb) αλλά για 2ο σύστημα ή αναβάθμιση σε κανα δεινόσαυρο θα είναι μια χαρά. Συνεπώς αν κάποιος τα χρειάζεται ας γράψει εδώ να δούμε πως θα βρεθούμε/θα σταλούν. Βρίσκομαι Μυτιλήνη και πάω ελτά αύριο. Είναι λειτουργικά όσο είδα (και μου είπανε). η καρτα ποια ειναι? ετσι απο περιεργεια
dangar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών , αν δεν κλείσει με τους παραπάνω ενδιαφερόμενους.
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 η καρτα ποια ειναι? ετσι απο περιεργεια Μια Point of view TNT2 64mb.
Myron Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά θα με ενδιέφεραν και εμένα (κάποιες) μνήμες, αν δεν τις πάρουν οι προηγηθέντες ενδιαφερόμενοι
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα! Δώθηκαν όλα, αν θέλεις ρώτα τον Ντίνο απο πάνω αν θα τα χρησιμοποιήσει όλα, ή αν το θες για μηχάνημα που χρειάζεσαι και δεν βρίσκεις εύκολα, στείλε μου να σου βρω τίποτα
Myron Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα! Δώθηκαν όλα, αν θέλεις ρώτα τον Ντίνο απο πάνω αν θα τα χρησιμοποιήσει όλα, ή αν το θες για μηχάνημα που χρειάζεσαι και δεν βρίσκεις εύκολα, στείλε μου να σου βρω τίποτα Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση να βοηθήσεις. Σου στέλνω ΡΜ και θα στείλω και στον Ντίνο, αν κάποια μνήμη δεν την χρειάζεται
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Χαριζω εναν δισκο WD5000AAKS που τον πηρα σημερα απο αγγελια εδω στο ινσομνια οτι ταχα δεν τον εβλεπε το Sentinel και δεν μπορουσε να δει την υγεια αλλα τελικα εχει 9%
Προτεινόμενες αναρτήσεις