Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Χαρίζεται smartphone Turbo X G-510 (με σπασμένη οθόνη).

Μου είχε χαριστεί μέσω του συγκεκριμένου νήματος πριν από 2-3 χρόνια σε αυτή την κατάσταση από τον tigergreg. Το χρησιμοποίησα, έκανα τη δουλειά μου και μια που πλέον δεν μου χρειάζεται είπα να συνεχίσει το "ταξίδι" του.

Στην πραγματικότητα η σπασμένη οθόμη δείχνει λιγότερο "τρομακτική" από τις φωτογραφίες και ειδικά όταν είναι αναμμένη δεν την προσέχεις τόσο πολύ (ίσως και να το συνήθισα βέβαια). Λειτουργικά δεν παρουσιάζει κάποιο θέμα και ανταποκρίνεται στα "αγγίγματα" κανονικά. Ακόμα και η αίσθηση στην αφή των ραγισμάτων δεν είναι ιδιαίτερη.

Μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα υπάρχει για τους τρελαμένους με τις selfies αφού το ένα ράγισμα περνάει πάνω από την εσωτερική κάμερα και χαλάει τις φωτογραφίες.

Αρκετά στιβαρό κινητό με καλά στοιχεία για την εποχή του όπως το ότι είναι δίκαρτο (2 sim) οι οποίες είναι ενεργές και, σε αντίθεση με τη συνήθεια ακόμα και σε ακριβά κινητά, είναι και οι δύο κανονικού μεγέθους και τελείως άσχετες με την πρόσθετη μνήμη την οποία παίρνει κανονικά (σε άλλο slot).

Λόγω Turbo X δεν μπαίνει στο Play Store (μπαίνει στο αντίστοιχο του Πλαισίου το οποίο βέβαια δεν συγκρίνεται από καμία άποψη) αλλά υπάρχει διαδικασία "παράκαμψης" στο ιντερνετ την οποία ποτέ δεν δοκίμασα/επιβεβαίωσα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της γνωστής διαδικασίας (πρώτα post εδώ και μετά συνεννόηση μέσω pm) και παραλαβή ΜΟΝΟ από Νέα Σμύρνη

t1.jpg

t2.jpg

t3.jpg

με ενδιαφέρει πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas

Edit 21/2 : 2 κωδικοί ακόμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
19 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε

Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas

Edit: 3 κωδικοί ακόμα δόθηκε ο ένας.

Εάν περισσέψει 1 κωδικός θα με ενδιέφερε. Thanx!

Να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν ακόμα τα 3 πράγματα στο post για όποιον ενδιαφέρεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   επαγγελματικο   σκανερ   Α3   PLUSTEK  OPTICPRO  A3U   που   σταματησε   ξαφνικα   να   το  βλεπει   ο  υπολογιστης.

Οποιος   νομιζει   οτι   το  θελει   πριν  παει   καδο   ανακυκλωσης   ας   ποσταρει   πρωτα   εδω   και   αμεσα   να   στειλει   ΠΜ.

Δεν   εχω   καλωδια. Χρειαζεται   ενα   καλωδιο  USB   και   ενα   τροφοδοσιας   σαν   του   η/υ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ   απο   την   πλατεια   κανιγγος   καθημερινα   8.00-15.00   πλην   κυριακης.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

31RXGG3FS6L._SX355_.jpg

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαρίζω ράδιο ενισχυτή technics sa-303.
το δοκίμασα με μικρά ηχεία και κάνει μικρές διακοπές στον ήχο.δεν έχω άλλα ηχεία για δοκιμή.γίνεται αποστολή,απλά έχει λίγο βάρος....

Θεσσαλονίκη μπορώ να παραδώσω όπου βολεύει. αποστολή αφού λάβω τα μεταφορικά με ελτα ή όπως Αλλιώς θέλετε.

Γράψτε εδώ και μετά πμ

φχρστω

Επεξ/σία από trelllis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, trelllis είπε

χαρίζω ράδιο ενισχυτή technics sa-303.
το δοκίμασα με μικρά ηχεία και κάνει μικρές διακοπές στον ήχο.δεν έχω άλλα ηχεία για δοκιμή.γίνεται αποστολή,απλά έχει λίγο βάρος....

Θεσσαλονίκη μπορώ να παραδώσω όπου βολεύει. αποστολή αφού λάβω τα μεταφορικά με ελτα ή όπως Αλλιώς θέλετε.

Γράψτε εδώ και μετά πμ

φχρστω

με ενδιαφέρει ο ενισχυτής, μπορώ να καταθέσω τα ταχυδρομικά. Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, δίνεται το router TECHNICOLOR TD5136V2, όπως περιγράφεται στη παρακάτω (πρώην) αγγελία

Παραλαβή απο Πατήσια, διαφορετικά συνάντηση σε Πειραιά ή Ασπρόπυργο μετά απο συννενόηση.

Κλασσικά, δήλωση ενδιαφέροντος και συννενόηση σύμφωνα με το 'πρωτόκολλο' εδώ.

edit: Κρατημένο για τον φίλο villasg

Επεξ/σία από nvnight
  • Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται από macbook black (Core 2 Duo" 2.4 13" (Black-08),

a. δύο ram, 1gb η καθεμία, με τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας.  Ήταν οι μητρικές του macbook.

b. caddy, για τοποθέτηση δεύτερου εσωτερικού σκληρού στη θέση του optical drive. Συμβατό μόνο με τα παλιότερα macbook 13'', όχι με τα νεότερα pro.

Όποιος ενδιαφέρεται πμ. Είμαι Βόλο, προτιμώ παραλαβή από εδώ. 

IMG_2715.JPG

0673176b0cad81bcbf48688122cee40e.107-078-1_A.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...