Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 2:28 ΜΜ, tsiv είπε

Xαρίζεται κουτί Desktop, δεν υπάρχει το καπάκι.

Είναι κομπλέ με τα καλώδιά του, έχει front panel USB/Audio, δουλεύει κανονικά το SwitchON και τα led Power & HD μπροστά.

Έχει και ένα ανεμιστηράκι πλάτης.

Εϊναι για motherboard μεχρι 24cm ύψος

Παραλαβή μόνο από Νίκαια, Πλατεία Δαβάκη

KOYTI_PC_GIA_XARISMA_1.jpg

KOYTI_PC_GIA_XARISMA_2.jpg

KOYTI_PC_GIA_XARISMA_3.jpg

Αφού δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος, πήγε για ανακύκλωση :)

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον @dukepapass για το πορτοφόλι

Την έχω ξαναβάλει αλλά δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς

χαρίζω τηλεόραση 14" crt η οποία σε μερικά σημεία της οθόνης δείχνει τα χρώματα "ανάποδα"

Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα πάει αυτή τη φορά ανακύκλωση

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωση: επειδή έχω λάβει ήδη 5-6 πμ από ενδιαφερόμενους μην στέλνετε άλλοι. Σε περίπτωση που δεν το πάρει κανένας από αυτούς θα ξαναενημερώσω το θέμα. Επίσης να σημειώσω οτι επειδή δεν το έχω χρησιμοποίησει εδώ και αρκετά χρόνια δεν είμαι 100% οτι δουλεύουν τα κουμπιά του/ μπροστινές θύρες.

Χαρίζεται ένα παλιό κουτί desktop (πριν καταλήξει στην ανακύκλωση).

Δεν ξέρω αν δουλεύει το front panel (έδειχνε θερμοκρασίες/ ώρα κλπ). Επίσης η μια πλαϊνη όψη έχει σε ένα μέρος τζαμάκι με μια τρύπα στη μέση για ανεμιστήρα.

Εδώ φωτογραφίες: https://imgur.com/a/styz65D

Περιοχή: αθήνα

υγ: αν καταλήξει στην ανακύκλωση γνωρίζει κανείς αν πάνε σε ειδικό μέρος (όπως άλλα ηλεκτρονικά) ή στους μπλε κάδους;

Επεξ/σία από sakura22
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mediamrkt, πλαίσιο έχουνε εκτός απο κάδο για μπαταρίες και λάμπες και κάδο για τις λοιπές συσκευές (τηλεοράσεις, σίδερα, πιστολάκια, έχω δει, εκεί αφήνω ότι δεν θέλω)

Λογικά και οι υπόλοιπες αλυσίδες θα έχουνε.

Οι τύποι που ψάχνουν τους κάδους της γειτονιάς, μόνο ανακύκλωση δεν κάνουν, καλύτερα να το αφήσεις σε ειδικούς κάδους που αυτοί, που θα το διαχειριστούν, θα το κάνουν πιο υπεύθυνα.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakura22 είπε

υγ: αν καταλήξει στην ανακύκλωση γνωρίζει κανείς αν πάνε σε ειδικό μέρος (όπως άλλα ηλεκτρονικά) ή στους μπλε κάδους;

Όχι στους μπλε κάδους, δεν είναι για μέταλλο.

Στην ανακύκλωση συσκευών μπορεί λογικά, αλλά πιστεύω ακόμα καλύτερα δίπλα από τον κάδο, θα το μαζέψουνε τα τυπάκια με τα τρίκυκλα που ζητάνε μέταλλο. Δες κάπου στη γειτονιά που περνάνε τέτοιοι και άφησέ το δίπλα, θα φύγει σε χρόνο ντε τε.

Spoiler

Υ.Γ. Το γεγονός πως ο συμφορουμίτης από πάνω δε ξέρει τί να κάνει κάτι, δείχνει πόσο ωραία ενημερωμένοι κι εκπαιδευμένοι είναι οι πολίτες περί ανακύκλωσης. Πάμε τώρα να πληρώσουμε πρόστιμα στην ΕΕ για καμιά χωματερή. Γκρουμφ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sakura22 είπε

Χαρίζεται ένα παλιό κουτί desktop (πριν καταλήξει στην ανακύκλωση).

Δεν ξέρω αν δουλεύει το front panel (έδειχνε θερμοκρασίες/ ώρα κλπ). Επίσης η μια πλαϊνη όψη έχει σε ένα μέρος τζαμάκι με μια τρύπα στη μέση για ανεμιστήρα.

Εδώ φωτογραφίες: https://imgur.com/a/styz65D

Περιοχή: αθήνα

Απλα   να   προσθεσω   οτι   το  συγκεκριμενο   κουτι   μπορει   να   γραφει   INOVATOR   αλλα   ειναι   της   THERMALTAKE   προφανως   φασον   παραγγελια.

Εδωσα   ενα   ιδιο   προπερσι   και   οταν   ειχαν   ερθει   ηταν   πανακριβα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhmak είπε

Mediamrkt, πλαίσιο έχουνε εκτός απο κάδο για μπαταρίες και λάμπες και κάδο για τις λοιπές συσκευές (τηλεοράσεις, σίδερα, πιστολάκια, έχω δει, εκεί αφήνω ότι δεν θέλω)

Οι τύποι που ψάχνουν τους κάδους της γειτονιάς, μόνο ανακύκλωση δεν κάνουν, καλύτερα να το αφήσεις σε ειδικούς κάδους που αυτοί, που θα το διαχειριστούν, θα το κάνουν πιο υπεύθυνα.

Και σε συνοικιακα μαγαζια εχουν.. (στο δικο μου εχω) απλα καθε μερα τσακωνομαι με τον καθε παπαρα που παει να πεταξει μεσα σκουπιδια κτλ....

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhmak είπε

Kαι ορισμένα καταστήματα Σκλαβενίτη έχουν. 

Δημοσ.

Χαρίζεται εκτυπωτής Samsung ML-2165 με πιθανό πρόβλημα. Ο εκτυπωτής μου δώθηκε από γνωστό σαν χαλασμένος αλλά δεν υπάρχει το toner του για να τον δοκιμάσω έτσι ώστε να σιγουρευτώ. Φαίνετε να πέρνει ρεύμα σωστά αλλά ανάβει το λαμπάκι σφάλματος (ίσως να φταίει το ότι δεν έχει toner πάνω).  Βρίσκομαι Καστοριά και μπορώ να κάνω αποστολή πανελλαδικά αν και δεν νομιζώ πως συμφαίρει και πολύ. 

image_preview.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται

Ενα λάπτοπ το οποίο είχα πάρει από εδώ, έβαλα 30αρι σκληρό και βρήκα drivers για κάρτα γραφικών win7 x64. Έχει πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και δεν έχει τροφοδοτικό.

Ένα κινητό με σπασμένη οθόνη με μάλλον καλή μητρική και μπαταρία.

Ένα τάμπλετ vivaco στο οποίο έσπασε ο μικρός το πλαστικό της οθόνης αλλά δουλεύει ακόμα.

Παραλαβή από το σπίτι μου.

Αθήνα Πετρούπολη

SM-J730F-DS.jpg

SM-J730F-DS (2).jpg

SM-J730F-DS (3).jpg

Laptop.jpg

Laptop (2).jpg

Laptop (3).jpg

Tablet.jpg

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teledomenet είπε

Χαρίζονται

Ενα λάπτοπ το οποίο είχα πάρει από εδώ, έβαλα 30αρι σκληρό και βρήκα drivers για κάρτα γραφικών win7 x64. Έχει πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και δεν έχει τροφοδοτικό.

Ένα κινητό με σπασμένη οθόνη με μάλλον καλή μητρική και μπαταρία.

Ένα τάμπλετ vivaco στο οποίο έσπασε ο μικρός το πλαστικό της οθόνης αλλά δουλεύει ακόμα.

Παραλαβή από το σπίτι μου.

Αθήνα Πετρούπολη

SM-J730F-DS.jpg

SM-J730F-DS (2).jpg

SM-J730F-DS (3).jpg

Laptop.jpg

Laptop (2).jpg

Laptop (3).jpg

Tablet.jpg

Με ενδιαφερει το laptop και το Tablet

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teledomenet είπε

Το λάπτοπ και το τάμπλετ έφυγαν.

Να ευχαριστησω τον teledomenet και την γυναικα του την Αλεξανδρα για το laptop και το tablet και για ολα οσα μας εχουν χαρισει για το μωρο που περιμενουμε. :rolleyes:

Το καροτσι το εφτιαξα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...