Προς το περιεχόμενο

-= Thermaltake Armor VA8000 Series Black Edition PC Case =- (800ΚΒ Photos)


kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει μερικες μερες που αποκτησα αυτο το κουτι και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι το εψαχνα καιρο (κοινως το "χαλβαδιαζα" πολυ καιρο :P)! Ο βασικος παραγοντας της επιλογης του συγκεκριμενου κουτιου ηταν 1) ομορφια 2) μειωμενος θορυβος 3) ομορφια (ωπ επαναλαμβανομαι!).

 

Αρχιζουμε λοιπον με μερικες official photos καθως και το λινκ για την σελιδα του κουτιου στο official site της Thermaltake...

 

http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm

 

005zv.jpg

 

00a6pt.jpg

 

00b6mh.jpg

 

Αρχιζουμε λοιπον απο την συσκευασια του κουτιου, που ομολογουμενως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Για μετρο συγκρισης, βαζω διπλα στο κουτι 2 νερα για insomniacs ή αλλιως 2 κοκα κολες 1.5 lt :P !

 

012kv.jpg

 

022wv.jpg

 

Αφου το βγαλουμε απο την πολυ καλη συσκευασια του, εχουμε το κουτακι ετοιμο! Μερικες φωτογραφιες για να μην πολυλογουμε μιας και οι φωτογραφιες ειναι το ζουμι της υποθεσης!

 

Μπροστα...

 

035ao.jpg

 

Πισω...

 

046uz.jpg

 

Πλάι...

 

051xq.jpg

 

Πλάι χωρις φλας...

 

062zr.jpg

 

Μπροστα ανοιχτο...

 

074vk.jpg

 

Μπροστα πανω close up...

 

083ur.jpg

 

Μπροστα κατω close up οπου φαινεται και το συρταρακι για αποθηκευση διαφορων πραγματων...

 

090jw.jpg

 

Πανω μερος, οπου φαινεται το πορτακι που το πατας και πεταγεται μονο του και εχει usb, firewire και audio θυρες για ευκολια...

 

108hq.jpg

 

Το πανω μερος του κουτιου, με 62% ανοιγμα για καλυτερη εξαερωση...

 

119lg.jpg

 

Το εσωτερικο του κουτιου, φιλοξενουνται 2x120mm fans rated 17db και 2x90mm fans rated 19db...

 

123mz.jpg

 

Τα εξτρα του κουτιου, δηλαδη βιδες, το ενα 90αρι fan που επειδη μπαινει στο πανω εσωτερικο μερος του κουτιου και ισως μπλοκαρει την εισοδο για το PSU το εχουνε ξεχωριστα και ενα εξτρα σιδερακι για κρατημα του PSU αν ειναι διαφορετικου τυπου...

 

135hb.jpg

 

Γενικα το κουτι ηταν πανευκολο να το χειριστεις, οι σκληροι μπαινουν πανευκολα και γρηγορα χωρις βιδωμα με τα ευκολα κλιπακια οπως πανευκολα μπαινουνε και τα DVD-RW κτλ χωρις βιδωμα και πολυ γρηγορα! Το κουτι εχει αρκετο χωρο οποτε εισαι ανετος και εχει ετοιμες τρυπες για water-cooling! Ειναι και ΒΤΧ-ready οταν σε λιγο καιρο ερθουνε τα BTX-motherboards.. Γενικα μονο καλες εντυπωσεις μου εχει αφησει το κουτι και ιδιως η ποιοτητα των υλικων του που ειναι κορυφαια!!! Οσο για χωρους που ειπα πριν... Τι να πει κανεις! 11 drive bays ειναι αυτα!!!!! Βεβαια η τιμη του ειναι λιγο τσουχτερη καθως και στο Multirama απο οπου το πηρα κανει περιπου 192 ευρω χωρις τροφοδοτικο, αλλα αν ψαξει κανεις μπορει να το βρει αυτην την στιγμη 20-30 ευρω φθηνοτερο... Παρτε και μερικες night-shots για να το δειτε εν δραση!

 

142at.jpg

 

153yu.jpg

 

Τελος, στο κουτι εχει μπει το OCZ ModStream 450 Watts Blue Led Fan Edition και σε 1-2 μερες θα μπει (εχει ηδη αγοραστει) Arctic Cooling VGA Silencer Rev.3 για την 9800 AIW καρτουλα μου...

 

Ελπιζω να σας αρεσε το review και αν νομιζετε οτι χρειαζεται να προστεθει κατι, let me know...

 

EDIT 1: Η ποιοτητα των υλικων ειναι πολυ καλη και το κουτι δειχνει αλλα και το νιωθεις "στιβαρο". Πιστευω δεν θα απογοητευτει κανεις...

 

EDIT 2: Το PSU μπαινει καθετα γιατι στον χωρο που κερδιζεις μπορεις να τοποθετησεις removable HDD cage (παρεχεται με το κουτι). Εγω τον εβγαλα μιας και δεν θα μου χρειαστει για να μην πιανει χωρο μιας και απο εκεινο το μερος τραβαει αερα το PSU...(και να εμενε εκει δεν θα εμποδιζε, απλα εχω βαλει μεσα στο κουτι μονο τα απαραιτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • 2 μήνες μετά...

Μια συμβουλή μόνο ρε Μάκη. Το άνοιγμα απο πανω καλό και χρυσό αλλά κάνε καμιά μόντα και βάλε κανα home made φίλτρο πχ καλσόν (αν δεν έχεις κανένα να βουτήξεις απο καμια μάνα, αδελφή, φίλη ξέρω έναν user τετράποδο που θα έχει μπόλικα να σου δώσει :razz: ) διότι θα πήξεις στη σκόνη ρε φίλε.

Και μια ερώτηση, αυτά τα αυτάκια που αγκαλιάζουν μερικώς τα bays τι ρόλο βαράνε ρε σεις; Είναι απλώς διακοσμητικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια συμβουλή μόνο ρε Μάκη. Το άνοιγμα απο πανω καλό και χρυσό αλλά κάνε καμιά μόντα και βάλε κανα home made φίλτρο πχ καλσόν (αν δεν έχεις κανένα να βουτήξεις απο καμια μάνα' date=' αδελφή, φίλη ξέρω έναν user τετράποδο που θα έχει μπόλικα να σου δώσει :razz: ) διότι θα πήξεις στη σκόνη ρε φίλε.

Και μια ερώτηση, αυτά τα αυτάκια που αγκαλιάζουν μερικώς τα bays τι ρόλο βαράνε ρε σεις; Είναι απλώς διακοσμητικά;[/quote']

 

 

Nαι δεν εχουν καποια χρησιμοτητα ιδιαιτερη πιο πολυ διακοσμητικα ειναι.Απλως προστατευουν λιγο τα drives οταν ειναι κλειστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δεν είναι λιγάκι ενοχλητικό το ότι πρέπει να ανοίγεις τα δύο φύλα μπροστά ώστε να ανοίγουν τα συρταράκια των drive?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Μια συμβουλή μόνο ρε Μάκη. Το άνοιγμα απο πανω καλό και χρυσό αλλά κάνε καμιά μόντα και βάλε κανα home made φίλτρο πχ καλσόν (αν δεν έχεις κανένα να βουτήξεις απο καμια μάνα, αδελφή, φίλη ξέρω έναν user τετράποδο που θα έχει μπόλικα να σου δώσει :razz: ) διότι θα πήξεις στη σκόνη ρε φίλε.

Sorry για το ξεθαμα μα το βρηκα ασκοπο να κανω νεο τοπικ.

 

Mολις αγορασα το συγκεκριμενο ταουερ και ηθελα να ρωτησω σχετικα με την παρατηρηση του LL_NEO....

Οντως γεμιζει σκονη το ταουερ απο αυτο το ανοιγμα πανω;

Εκανε κανεις καποια πετυχημενη πατεντα για να μην γεμιζει σκονη το εσωτερικο του VA8000;

 

Τελος, εχει αφαιρεσει κανεις τα μπροστινα πτερυγια του ταουερ; ευκολα;

 

Ευχαριστω. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...