Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιθανότατα οχι. Το να κρατάει ο άλλος logs του δικού σου υπολογιστή είναι ένα service το οποίο λογικά θέλει χρήματα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Το βασικό ερώτημα φίλε anstik είναι τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις γνωρίζοντας πχ ότι ο Χ επισκέφθηκε την Υ ιστοσελίδα...

Δημοσ.

Αυτο που θελεις λεγετε "MITM attack"

arpspoof και tcpdump ειναι προγραμματα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αυτο τον σκοπο.

Βεβαια δεν ειναι κατι πολυ απλο οπως πιθανον να εννοεις με τη λεξη "προγραμματακι" Αν το ψαξεις θα βρεις ακρη.

Παντως το οτι θελεις να ξερεις τι γινεται στο δυκτιο σου δεν ειναι ΠΑΝΤΑ δεοντολογικα σωστο.Ειναι σαν να κρυφοκοιτας απο κλειδαροτρυπα μεσα στο σπιτι σου μερικες φορες.

Τα arpspoof και tcpdump περασμενα στο sg4 για χρηση αποσφαλματωσης..

post-164150-0-29767500-1473344530_thumb.png

Δημοσ.

Αυτο που θελεις λεγετε "MITM attack"

arpspoof και tcpdump ειναι προγραμματα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αυτο τον σκοπο.

Βεβαια δεν ειναι κατι πολυ απλο οπως πιθανον να εννοεις με τη λεξη "προγραμματακι" Αν το ψαξεις θα βρεις ακρη.

Παντως το οτι θελεις να ξερεις τι γινεται στο δυκτιο σου δεν ειναι ΠΑΝΤΑ δεοντολογικα σωστο.Ειναι σαν να κρυφοκοιτας απο κλειδαροτρυπα μεσα στο σπιτι σου μερικες φορες.

Τα arpspoof και tcpdump περασμενα στο sg4 για χρηση αποσφαλματωσης

οχι SV8XXX δεν θελω να κανω ΜΙΤΜ αυτο που θελω γινεται και με εναν openDNS

Δημοσ.

Ενωω οτι πρεπει να ξερω τι γινεται μεσα στο δικτυο μου ..

Και όμως δεν απαντάς. Δεν σε ρωτάω τι θες να κάνεις. Σε ρωτάω γιατί θέλεις να το κάνεις.

Δημοσ.

Θελω να βλέπω σε πιές ιστοσελίδες μπένουν ολα τα pc ,tablet & smartphones που ειναι συνδεδεμένα στο δύκτιό μου 

Το router μου (ΖΧΗΝ Η108Ν V2.3) δεν έχει υποστήριξη σε κάτι τέτιο ή εγω δεν το εχω ανακαλύψει ακόμα,αν υπήρχε κάπιο πρόγραμα που να κάνει την δουλειά ..

Το λειτουργικό μου εινα Ubuntu 16.4

Αυτο που θέλεις γίνεται αν εγκαταστήσεις στο ρουτερ σου ένα transparent http proxy π.χ squid. Ότι request περναει απο τα pc του δικτύου θα περνάει απαραίτητα απο το proxy. Θέλεις λοιπον ένα ρουτερ με δυνατότητα λινουξ διανομής ή router με openwrt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...