Προς το περιεχόμενο

Sexiest Contemporary Actress aka Miss SCA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω μετρήσει ειλικρινά.

το θέμα είναι ένα:

όποιο και αν ειναι το αποτέλεσμα, ΔΕΝ κέρδισε η Μόνικα ΔΕΝ κέρδισε η Cuthbert, ΔΕΝ κέρδισε η PSOLH team, ΔΕΝ κέρδισε ο LL. Κέρδισε το ΦΙΛΑΡΑΚΙ μου ο grigas. Και ξέρετε γιατί; Η διαφορά ανάμεσα σε ένα τσάτσο και ένα ΦΙΛΟ είναι για πολλούς μικρή και δυσδιάκριτη. Στα @@ μου τους έχω. Αυτό που μετράει για μένα είναι ότι ο Grigas μπορεί και τη διακρίνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ RESPECT

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μωρε ... κατέβηκαν και τα δένδρα να ψηφίσουν. Ξυπνήσαν Cthlhu και άλλα τέρατα για να ανέβουν οι μετοχές της.... Cuthbert. Παρακμή

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μωρε ... κατέβηκαν και τα δένδρα να ψηφίσουν. Ξυπνήσαν Cthlhu και άλλα τέρατα για να ανέβουν οι μετοχές της.... Cuthbert. Παρακμή

ρε παιδιά μη τα λέτε αυτά. Ντροπή δηλαδή...

Όπως προχειρομέτρησα, έχω μια εντύπωση ότι κέρδισε η Μονικα για 1. Δεν είμαι σίγουρος όμως (γιατί μπορεί να μέτρησα κάποια ποστ από κάποιους που είχαν ήδη ψηφίσει και απλά έγραψαν "Μόνικα ΟΛΕ" και τέτοιες σαχλαμάρες)

Δημοσ.

Kala ayto asto kalytera giati an mboune ta logs apo to irc 8a pesei poly gelio:mrgreen:

Δημοσ.

Της Psolh σας τον χαβά εσείς...

Λές και κάνουμε εκλογές για να βγάλουμε κυβέρνηση... ήμαρτον...

Δημοσ.
Της Psolh σας τον χαβά εσείς...

Λές και κάνουμε εκλογές για να βγάλουμε κυβέρνηση... ήμαρτον...

Την παλευεις????:-?

Και να πω οτι δεν το τονισα....ειπα,η εμφαση στο united

Αλλα μαλλον δεν τοχεις βιωσει το συναισθημα

Ενιγουει,το κοβω εδω για να μην αρχισουν απειλες για μπαν και λουκετα

Δημοσ.
όποιο και αν ειναι το αποτέλεσμα' date=' ΔΕΝ κέρδισε η Μόνικα ΔΕΝ κέρδισε η Cuthbert, ΔΕΝ κέρδισε η PSOLH team, ΔΕΝ κέρδισε ο LL. Κέρδισε το ΦΙΛΑΡΑΚΙ μου ο grigas. Και ξέρετε γιατί; Η διαφορά ανάμεσα σε ένα τσάτσο και ένα ΦΙΛΟ είναι για πολλούς μικρή και δυσδιάκριτη. Στα @@ μου τους έχω. Αυτό που μετράει για μένα είναι ότι ο Grigas μπορεί και τη διακρίνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ RESPECT[/b']

Αν και δεν κατάλαβα που κολάει αυτό, ΟΚ έχεις τους περισσότερους φίλους οπότε το μπάζο σου μπορεί να ανακηρυχθεί η πιό sexy ηθοποιός (ηθοποιός η Bellucci;;; :shock: ).

Να την χαίρεσαι.

Και όπως θα έλεγε ένας πολύ γνωστός και αγαπητός insomniac...

GET A LIFE!!!

Δημοσ.

Η διαφορά φίλε privateer είναι η εξής:

Κάποιοι ψήφισαν Μόνικα απλώς επειδή με γουστάρουν.

Άλλοι ψήφισαν Cuthbert απλώς και μόνο για να μου τη σπάσουν και να φάω το ban (πρόσεξε όχι επειδή θέλουν να κάνουν το χατήρι σε κάποιο γνωστό τους. Και καλά για να μου τη σπάσουν). Το κακό γι' αυτούς είναι ότι στην τελική δόξα το Θεό το insomnia δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 1% απο τη ζωή μου. Γι' άλλους είναι η ζωή τους/το σπίτι τους, βάλε ότι θες. Δεν τους χάλασε που χάσω κερδίσω έχουν φάει το άκυρο στη μάπα, διότι εγώ με ένα μήνα ban μια χαρά θα την παλέψω. Αυτοί;

Τους μεν πρώτους τους λέω φίλους

Για τους δεύτερους(όχι μόνο στην αναφορά μου ή στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας) βάλε εσύ ένα χαρακτηρισμό. Εγώ δεν αδειάζω τώρα.

@dim: Δεν έχω φίλους, έχω ΦΙΛΟΥΣ. Που δόξα το Θεό όποτε χρειάζεται ήμαστε ενωμένοι. Όσον αφορά το get a life, απο τυπάκια που είχαν τη φαεινή ιδέα να έχουν έτοιμους 5 τύπους για τα τελευταία 5 λεπτά (ήμαρτον τουλάχιστον ο Edgar και η Christina ας ψήφιζαν σε νορμάλ χρόνο, έτσι για το ξεκάρφωμα), αλλά και γενικότερα απο τυπάκια σαν του λόγου σου, σόρρυ αλλά συμβουλές προτροπές για τη ζωή μου δε δέχομαι. Αν βγω φάουλ στο forum καλώς, απο κει και πέρα δε σου πέφτει λόγος.

@eddie: Ναι όντως ρε συ. Είδες πως κάνουν;

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα είναι:

Vega - Kreuk 26-24

Bellucci - Cuthbert 32-31

Mendes - Alba 20-34

Green - Pressley 39-14

Δεν μέτρησα τις ψήφους του soraver που είναι στις 00:01, αλλά έτσι και αλλιώς δεν επηρρεάζουν την έκβαση καμίας μάχης.

Δημοσ.

Γαμωτο για 2 χασαμε(αν και ο Λουξ δεν ψηφισε και απο τα συμφραζομενα Κριστινακι θα ψηφιζε και παμε στους 1)

ΑΚομα περιμενω ενα επιχειρημα που να λεει "μ'αρεσει η Βεγα περισοτερο απο την Κρεκ γιατι..."

ΕΝΤΙΤ!!!

ΩΠΑ ΩΠΑ ΕΝΣΤΑΣΗ!!!

Λοιπον ΕΦΟΣΟΝ,και ξαναλεω ΕΦΟΣΟΝ ο κονακ μετρησε σωστα,η Βεγκα νικαει για 2!!

ΟΜΩς!!!

Ο σοραβερ ψηφισε στο +1 το Κριστινακι

Δηλαδη ελεος!!!1 λεπτο μπορει να του βγηκε με την στρογγυλοποιηση να γραψει το ποστ!!!ΕΛΕΟΣ! μιλαμε τωρα για δευτερολεπτα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ο Λουξ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,εριξε 2 ψηφους ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ενω ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι εναντιον της Βεγκα,δεν δηλωσε ρητα Κριστινα.Επομενως πιστευω οτι αξιζει να του δωσουμε το δικαιωμα να ολοκληρωσει εστω και μεταχρονολογημενα

ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Τονιζω,προς αποφυγη παρεξηγησεων ΕΦΟΣΟΝ

Δημοσ.
Kala ayto asto kalytera giati an mboune ta logs apo to irc 8a pesei poly gelio:mrgreen:

Όσο γι αυτό... Άσ' τα να πάνε... Τρανταχτές ομολογίες για φακελάκια... tongue.gif

Δημοσ.

Νομιζω οτι το θεμα ξεφυγε απο την πλακα.

Για να αποφυγουμε αυτα τα φαινομενα (ας την πουμε νοθεια) θα επρεπε να συνενοηθουμε απο την αρχη και να δηλωσουν τοτε οσοι θα ηθελαν να συμμετεχουν στην ψηφοφορια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...