Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υιν κανε κανα ζουμ στις πατατες τι πηγες και εβαλες τα κρέατα;

Αφου πήρατε Σαλλλλλονικιο λουκάνικο γιατι δεν ανεβαίνατε προς Σερρες να πάρετε Λουκάνικακι Τζουμαγιάς που είναι με διαφορά το καλύτερο λουκανικο που έχει φτιαχτει;

Σοβαρώς; Μπήκε τόση τέχνη στο κρέας και θα βγάζουμε την πατάτα που απλά καθόταν στο τζάκι ενώ τα κρέατα σιγόβραζαν μέσα στην ποίηση;

Το Σαλλλλλλονικιο λουκάνικο ήταν εισαγωγή δεν βγήκαμε από τα σύνορα για να το αγοράσουμε.

Τούφα εγκρίνεις βλέπω.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κι εμενα το ματι μου στις πατατες επεσε, ψοφαω για πατατα στο αλουμινοχαρτο που εχει ψηθει στην φωτια. :wub:

Δημοσ.

Οτιδηποτε με γλωσσα εγκρινεται. Μετα απο το μαγουλο, το 2ο πιο γευστικο κομματι σε μοσχαρι (3ο η ουρα)

Τ

Αν θα ξανακανετε γλωσσα να μου το πεις να σου βρω συνταγη να παθετε ταρακουλο που μπορει να μπει και σε αυτο που φτιαξατε.

Επισης καποιος να σας μεταφρασει αυτο και να το κανετε την αλλη βδομαδα: http://www.gennarino.org/soffrittomaiale.htm

Δημοσ.

Σοβαρώς; Μπήκε τόση τέχνη στο κρέας και θα βγάζουμε την πατάτα που απλά καθόταν στο τζάκι ενώ τα κρέατα σιγόβραζαν μέσα στην ποίηση;

Το Σαλλλλλλονικιο λουκάνικο ήταν εισαγωγή δεν βγήκαμε από τα σύνορα για να το αγοράσουμε.

Τούφα εγκρίνεις βλέπω.

Nαι, ναι! Ποιος το μαμαει το κρεας.. Και αυτες στο πυρεξακι.. Πως τις κανατε; Εχουν λίγο ζουμακι βλεπω.

Πατατες σε αλουμινοχαρτο με φλουδα και φρεσκα μανιτάρια στα καρβουνα μπωωωωωωωω κολαση.

Δημοσ.

κι εμενα το ματι μου στις πατατες επεσε, ψοφαω για πατατα στο αλουμινοχαρτο που εχει ψηθει στην φωτια. :wub:

εγω αντι για πατατα,ψοφαω για φετα τυρι,με ριγανι και λαδακι απο πανω,μια φετα ντοματα απο κατω και πιο κατω μια φετα ψωμι προζυμι πανω στα καρβουνα.

Δημοσ.

Κρις, λαδάκι, νεράκι, λεμονάκι, αλατάκι, ΡΙΓΑΝΑΡΑ και σκεπαστές με αλουμίνα στον αγέρα.

Αλλά σοβαρά, αυτός ο ντολμάς με φρεσκοκομμένο κοτοκιμά και σκώτια...

Δημοσ.

Κρις, λαδάκι, νεράκι, λεμονάκι, αλατάκι, ΡΙΓΑΝΑΡΑ και σκεπαστές με αλουμίνα στον αγέρα.

Αλλά σοβαρά, αυτός ο ντολμάς με φρεσκοκομμένο κοτοκιμά και σκώτια...

θα φαω βρισιμο αλλα αλουνιμα ειναι το οξειδιο του αλουμινιου :mrgreen:

Δημοσ.

Οτιδηποτε με γλωσσα εγκρινεται. Μετα απο το μαγουλο, το 2ο πιο γευστικο κομματι σε μοσχαρι (3ο η ουρα)

Τ

Αν θα ξανακανετε γλωσσα να μου το πεις να σου βρω συνταγη να παθετε ταρακουλο που μπορει να μπει και σε αυτο που φτιαξατε.

Επισης καποιος να σας μεταφρασει αυτο και να το κανετε την αλλη βδομαδα: http://www.gennarino.org/soffrittomaiale.htm

Την άλλη βδομάδα θα τρώμε ακόμα τα αποφάγια από το σημερινό. Εγώ θα πάρω ταπεράκι πάντως.

Για εμένα οι ντολμάδες ήταν το χαη ποηντ μπδγ, βρασμένοι παρέα με το λουκάνικο στο ζουμι που ειχε τα κρέατα και τα λαχανικά και τα μυρωδικά και το ζωμό και τα καλόπιανε για 3 ώρες. Πω.

Δημοσ.

θα φαω βρισιμο αλλα αλουνιμα ειναι το οξειδιο του αλουμινιου :mrgreen:

Σου ζεστάνω την καφετιά με τον μπικ στο πεζοδρόμι απάνω, σου ξηγήσω τι είναι η αλουμίνα.

Δημοσ.

Σου ζεστάνω την καφετιά με τον μπικ στο πεζοδρόμι απάνω, σου ξηγήσω τι είναι η αλουμίνα.

θα με σφαξειιι, θα μου κανει βουντουυυ, βοηθειαααα :cry:

Δημοσ.

Να που θα γαμαγε να μπει το foie gras, μεσα στους ντολμαδες μαζι με συκωτια.

For the record εχω φαει λαχανοντολμαδες με iberico και λευκη τρουφα μαγειριμενους σε λιπος παπιας(confit)

Δημοσ.

For the record εχω φαει λαχανοντολμαδες με iberico και λευκη τρουφα μαγειριμενους σε λιπος παπιας(confit)

κρυβε λογια θα σε βρισουν :-D

Δημοσ.

Το γεύμα όπως καταλαβαίνεις ήταν λίγο πιο φτωχικό ε. Είναι Κυριακή βράδυ, όχι τα γενέθλια του Ομπάμα ξέρω 'γω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...