Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ SEX ΣΕ ΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ντάξει και ο λαζάρου απλά δεν υπάρχει ο τύπος.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και γκαζοζα σταφυλι.

Ρατσιστη.

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ SEX ΣΕ ΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ντάξει και ο λαζάρου απλά δεν υπάρχει ο τύπος.

Αυτο με το μελανι πρεπει να γαμαει επισης. Εχω φαει μελανι σε αλλα πιατα και ειναι πραγματικα πεντανοστιμο. Εχει μια γευση σαν λεμονι/πορτοκαλι. Μονο μην το φας σε ραντεβου και γινει το στoμα σου μπλε-μοβ (το εχω κανει:P)

Δημοσ.

Πάντως έχει μαγικές γεύσεις η ελληνική κουζίνα. Άλλο που εμείς τρώμε συνέχεια τις ίδιες μαλακίες..... πχ αυτή η κακαβιά πρέπει να μάμαγε, ζωντανά τα ψάρια και συνήθως βάζουν και θαλασσινό νερό μέσα. Τι πιο απλό, φρέσκο και σίγουρα πεντανόστιμο!!!

Δημοσ.

Πάντως έχει μαγικές γεύσεις η ελληνική κουζίνα. Άλλο που εμείς τρώμε συνέχεια τις ίδιες μαλακίες..... πχ αυτή η κακαβιά πρέπει να μάμαγε, ζωντανά τα ψάρια και συνήθως βάζουν και θαλασσινό νερό μέσα. Τι πιο απλό, φρέσκο και σίγουρα πεντανόστιμο!!!

Ναι ρε αλλά δεν μπορεις να τα βρεις ουτε στα μεγαλα ψαραδικα τα ψαρια που χρησιμοποιουν..

Δημοσ.

Τι ζωντανά, ωμά;

Εννοώ, οτι μόλις τα έβγαλαν απο τα δίχτυα και σπαρταράγαν μερικά ακόμα, τα καθάρισε και τα πέταξε στην κατσαρόλα. Πιο φρέσκο δεν παίζει να γίνεται!!!

Δημοσ.

Ναι ρε αλλά δεν μπορεις να τα βρεις ουτε στα μεγαλα ψαραδικα τα ψαρια που χρησιμοποιουν..

Θα σου πω αυτο που λεγανε κατι "ιταλοι" που ζουσανε απο γεννησιμιου τους στην νεα υορκη στον bourdain

http://www.youtube.com/watch?v=qIGORDUHgwM

http://www.youtube.com/watch?v=WRCsBt-FFzo

http://www.youtube.com/watch?v=B6bGpUHwMvU

Αν βαριεστε να το δειτε ολο, στο 3ο μερος στο 6ο λεπτο

Το ιταλικο φαγητο/κουζινα επιτασσει να χρησιμοποιεις οτι εχεις γυρω σου. Το να φερουμε στην ΝΥ ιταλικα ψαρια/λαχανικα/κρεατα θα ηταν αντι ιταλικο. Και μετα λεει ο bourdain πως αν ηταν μια γιαγια μετα απο μερικες γεννιες με ιταλικες ριζες στην αμερικη θα ειχε κανει το ιδιο και θα ειχε βαλει την ιταλικη νοοτροπια μαγειρεματος στα προιοντα που εχουν εκει.

Γιατι οχι και η ελληνικη κουζινα? Οταν ειχε τελειωσει ο πολεμος ειχανε παει στην κρητη επιστημονες και ειδανε τι μπορουνε να κανουνε για να βοηθησουνε τον κοσμο να ανακαμψει και μεινανε εκπληκτοι οταν ειδανε τον κοσμο να εχει full υγεια επειδη τρωγανε αγριοχορτα. Δωσε τωρα σε ενα παιδι χορτα/λαχανικα/κακαβια και θα σου πει οτι θελει goodys.

Ο καημος μου με την ελληνικη κουζινα δεν ειναι η κουζινα καθεαυτη, αλλα η νοοτροπια των ατομων που θα ειναι οι αυριανοι γονεις και νομιζουν οτι ελληνικη κουζινα=παιρνω delivery.

Επισης το συστημα στην ελλαδα θελει αλλαγη απο την ριζα στην καταχωρηση των προϊoντων και στο πως τα αγοραζει ο κοσμος. Δεν εχει μια πατατα και φυσικα δεν κρινεται η ποικιλια απο την καταγωγη της ρε γαμωτο!

Σταματαω εδω γιατι θα γραφω μεχρι αυριο

Δημοσ.

Τουφα αυτα που λες ισχυουν περισσότερο για Αθηνα και μετα για τις μεγάλες πολεις. Επαρχια δίνουν πολύτ μεγαλύτερη σημασία στο φαι τους. Ειδικά Κρητη όταν πήγα τα παιδιά που γνώρισα είχαν εξαιρετική διατροφή σε σχέση με καποιον που μεγάλωσε σε μαγάλη πόλη γιατί ετρωγαν προιόντα που καλλιεργούσαν οι ιδιοι ή οι γονείς τους, ασχολούμενοι με τους κήπους παράλληλα με τις κανονικές τους δουλειες.

Δημοσ.

Kαλά η Κρήτη και το φαγητό βρίσκονται παρέα σε άλλη διάσταση. Άλλη όμως.

Μέχρι και η ντομάτα είναι γκουρμέ εκεί κάτω γαμώ το κέρατο.

Δημοσ.

Τουφα αυτα που λες ισχυουν περισσότερο για Αθηνα και μετα για τις μεγάλες πολεις. Επαρχια δίνουν πολύτ μεγαλύτερη σημασία στο φαι τους. Ειδικά Κρητη όταν πήγα τα παιδιά που γνώρισα είχαν εξαιρετική διατροφή σε σχέση με καποιον που μεγάλωσε σε μαγάλη πόλη γιατί ετρωγαν προιόντα που καλλιεργούσαν οι ιδιοι ή οι γονείς τους, ασχολούμενοι με τους κήπους παράλληλα με τις κανονικές τους δουλειες.

Καλως ή κακως, στην αθηνα ειναι 5μυρια ομως.

Δημοσ.

θέλω να θίξω ένα θέμα για να δω κατά ποσο ισχύει η είναι απλά φήμη. δεν έχω πάει ποτε στην κρήτη, αλλα απ όσους έχουν πάει ακούω το εξής σχόλιο "τρελό φαγητό και τεράστιες μερίδες" θέλω να σταθώ στις μερίδες. ισχύει αυτή η φήμη? κι αν ναι τότε μήπως φτάνουμε σε μια κατάσταση too much of a good thing?

η κρήτη είναι απλwς ένα παράδειγμα gt ανάλογα σχόλια έχω ακούσει και για αλλα μέρη.

τα ποσοστά παχυσαρκίας ανεβαίνουν επικίνδυνα τα τελευταία χρονια στην ελλάδα και σκέφτομαι ότι δεν είναι μονο η ποιότητα του φαγητού το πρόβλημα αλλα κυρίως και οι μερίδες. το οποιο πρόβλημα τον αυξανόμενων μερίδων παρατηρείται ΠΑΝΤΟΎ στον κόσμο τα τελευταία χρονια.

Δημοσ.

Ακριβώς!!!! Εγώ πχ δεν συγκρίνω με τίποτα τις ντομάτες/πατάτες/πιπεριές/μελιτζάνες/κολοκύθια το μαρουλάκι/τα κουκιά και ότι άλλο είναι της εποχής κάθε φορά που φυτεύει η μάνα μου στον κήπο. Τα χόρτα που έβγαινε η γιαγιά μου στα χωράφια και μάζευε, τα γουρουνάκια που είχαμε και τα τάιζα στο στόμα ελιές και φτήνανε το κουκούτσι ή το αρνάκι που του είχαμε και λουρί και το κάναμε και βόλτα. Τι γκουρμέ μου λες μετά και γουρούνια απο την Βόρεια Νέα Ζηλανδία....

Στο χωριό οι κάτοικοι κάνουνε κόντρα για το ποιος θα έχει την μεγαλύτερη ποικιλία σε ζαρζαβατικά και ποιός θα τα έχει φυτέψει και πιο ωραία....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...