Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μερικοί κράζατε πριν από κάνα μήνα και το παραγγείλατε πριν από μας που ήμασταν πρόβατα...

Απο το στομα μου το πηρες :) lol

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι λετε οτι ειναι το 1/3 του παιχνιδιου, το καθε campaign θα ειναι οσο ηταν ολο το SC1 και με cutscenes μετα απο καθε αποστολη.

Οσοι λετε για τα γραφικα, μπορειτε να επιστρεψετε στο Crysis με τα σουπερ-ουλτρα mods και να αφησετε τα RTS στην ησυχια τους.

Εχουμε λογους να κραξουμε την Blizzard, ας επιλεξουμε αυτους που ισχυουν.

Εχοντας παιξει αρκετα multiplayer στο beta το περιμενω σαν τρελος!

Μια ερωτηση, ξερει κανεις αν επιτρεπεται να το πουλησουν στις 24/7? Οταν ειχα παει στο midnight opening του Burning Crusade και 10 λεπτα πριν τις 12 ειπα στον πωλητη για χαβαλε να μου το δωσει μου ειπε οτι δεν μπορει γιατι στο τιμολογιο πρεπει να γραφει την συγκεκριμενη ημερομηνια, πως και αλλαξε αυτο?

Δημοσ.

Λες η Blizzard να ελενγξει μερικες δεκαδες εκκατομυρια αποδειξεις ανα τον κοσμο για να δει την ωρα ?

Δημοσ.

Τοση διαφημιστικη καμπανια παντως απο Πλαισιο και Μουλτιραμα, αν γινεται παρα την θεληση της, θα μπορουσε ευκολα να φτασει στα αυτια της.

Δημοσ.

Παρα τι θεληση της Blizzard ? Απο την στιγμη που θα μπορεις να το παιξεις μετα τις 27 τι ρολο βαραει ποτε θα το εχεις στα χερια σου ?

Περα απο αυτο ποσα Unboxing υπαρχουν στο Youtube απο απλες και CE εκδοσεις του παιχνιδιου ? Στο Πλαισιο λες να κολησουν ?

Δημοσ.

Μια ερωτηση, ξερει κανεις αν επιτρεπεται να το πουλησουν στις 24/7?

γιατι να μην επιτρεπεται, εγκατασταση σε PC δεν θα μπορεί ναγίνει πριν τη Τριτη.

Δημοσ.
Παρα τι θεληση της Blizzard ? Απο την στιγμη που θα μπορεις να το παιξεις μετα τις 27 τι ρολο βαραει ποτε θα το εχεις στα χερια σου ?

Περα απο αυτο ποσα Unboxing υπαρχουν στο Youtube απο απλες και CE εκδοσεις του παιχνιδιου ? Στο Πλαισιο λες να κολησουν ?

Αρα ο υπαλληλος στο midnight relaease του TBC μου ελεγε μουφες η απλα του ειχαν πει απο το καταστημα να μην πουλησει πριν τα μεσανυχτα για να μαζευτει κοσμος.

Εγκυκλοπαιδικη κουβεντα, προφανως για να κανουν τετοια καμπανια θα ειναι κατοχυρωμενοι.

Δημοσ.

Πάντως πολύ σωστοί στο game.co.uk. Μου ακυρώσαν την παραγγελία του special edition και για την ταλαιπωρία μου στείλαν 5 λίρες δώρο για την επόμενη αγορά.

Δημοσ.

Παιδια εγω το παραγγειλα απο e-shop μιας και ειναι κοντα στο σπιτι μου το καταστημα και θα το παραλαβω απο εκει

Ομως το παραγγειλα μια μερα πριν βαλουν τις νεες τιμες και μου εστειλαν e-mail για 59 Ευρω, πηγα στο site και ειδα στο καλαθι μου και ειδα την παραγγελεια να λεει 49 ευρω

τελικα τους εστειλα e-mail, αμα μου πουν 59 ευρω θα το ακυρωσω και θα το ξανα παραγγειλω , η απλα θα τους κραξω και θα μου το δωσουν 49 χωρις να ξαναπαραγγειλω το game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...