Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοβερό το παιχνίδι, έπαιξα λίγα Practice games χθες και σήμερα ξεκίνησα το campaign.

σε σύστημα με amd athlon 4400x2 , 3gb ram , HD4670 το παιχνίδι παίζει ομαλά με high settings , όπως μου τα πρότεινε και στην αρχή. λίγα προβληματάκια έχω επειδή χρησιμοποιώ ασύρματη κάρτα με το ρούτερ ( 1 sec freeze lags sta units που και που στο Multi) αλλά όχι τπτ το ιδιαίτερο

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αμα κάνεις reapers και πας στα πεονια και στις φαρμες οπως λες...Εισαι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

Εκτος αμα κανεις τα repers στο 15 λεπτο..παω πασο !

είπα για όσους το κάνουν.

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση, ποιο ειναι καλυτερο counter για τους reapers που πανε στη κεντρικη φαρμα? hydralisks ή roaches?

Εχω δει οτι οι reapers δεν ειναι και τοσο ανθεκτικη μοναδα, αλλα το θεμα ειναι να μη μου φαει και καμια δικια μου. Roaches λοιπον?

Δημοσ.
είπα για όσους το κάνουν.

τι να κλασουν οι reapers, 4 marines να εχεις και τους εσφαξες

εκτος και εαν φερει ο αλλος ολόκληρο στρατο απο reapers που δεν το εχω δει ποτε να γινετε για sabotaz

Δημοσ.
ρε μαγγες βλεπω στο battle net το χει 60 ευρω digital copy και στο eshop 50 ...τι γινεται?? παιζει πουθενα φτηνοτερα ??

Δες στο amazon,zavi,play κ.α.

Δημοσ.

Το multiplayer του starcraft πάντα ήταν ένα συνεχές rush. Από την αρχή μέχρι το τέλος γίνοταν μάχη σε σοβαρά games. Στο warcraft δεν υπήρχε αυτό γιατί οι μονάδες και τα κτίρια πέφτανε πολύ πιο δύσκολα, είχανε βάλει creeps και ήρωες για να περνάς την ώρα ενδιάμεσα των μαχών κλπ.Μην γκρινιάζετε για το rush γιατί η ουσία στο sc πάντα αυτή ήταν. Να μπορείς να έχεις το πάνω χέρι ή τουλάχιστον να μπορείς να βγάλεις άμυνα κάθε στιγμή.

Δείτε replays για να δείτε πως παίζεται το συγκεκριμένο game και αν σας αρέσει έχει καλώς. Πάντως ανέκαθεν η λογική του αυτή ήταν. Και το ωραίο στο sc είναι ότι μπορεί να γίνει ανατροπή πολύ εύκολα. Ένα dt για παράδειγμα μπορούσε να κερδίσει ολόκληρο το παιχνίδι αν έβγαινε λίγο πριν βγάλει ο terran tower στη βάση του. Από την άλλη μπορεί να blockαρε τη ράμπα του με τα units του μέχρι να βγει το tower και μετά να ήταν όλο το game υπέρ του terran μιας και το tech του protoss θα ήταν άχρηστο κλπ κλπ. Αυτές οι ανατροπές και οι οριακές ισορροπίες είναι που το κάναν τόσο αγαπητό στους mp gamers. Και το sc2 έχει κι αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά.

Επίσης με τα bronze,silver,golden,diamond league έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει το πρόβλημα να "πέσεις" σε gosades που σε ζορίζουν από την αρχή. Κι αν το κάνει ο άλλος, για να είναι στο ίδιο league με σένα, πάει να πει πως δε θα ξέρει να κάνει κάτι άλλο και πάνω κάτω θα παίζετε το ίδιο καλά.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο!!καλά δεν το πιστεύω..

Καλά πλάκα μας κάνει? δηλαδή θα το κατεβάσω θα μου δώσει κ ένα κωδικό κ αυτό κάνει 60 ευρώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...