Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα άρθρα από τα σκουπιδοsites που γράφουν ότι ο Γιάννης έριξε διπλό άκυρο στον LeBron για κοινή προπόνηση, πόση αλήθεια εμπεριέχουν;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Καλησπερα παιδια !! ενα σχολιο για το Bucks Celtics χθες περιμενα οι Bucks να κανουν περιπατο ...

1ον οι Celtics παιζαν χωρις Kemba 

και 2ον αυτοι οι Celtics δεν ειχαν εναν παιχτη να ματσαρει τον Antetokoubo παρολα αυτα καταφεραν να χασουν ....

Χάναμε με 17 πόντους..... Χάλια

Δημοσ.

Εγώ πάντως είδα ότι πολύ καλά τον έπαιξαν τον Γιάννη και σε επίθεση και άμυνα και γι' αυτό πήραν το ματς. Εγώ απορώ πώς γίνεται αυτοί οι Bucks να τερματίζουν 1οι κάθε χρόνο. Εκτός από Γιάννη κανείς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, που κι αυτός ακόμα δεν είναι ο ηγέτης που θέλουμε.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, phanispal είπε

Αυτά τα άρθρα από τα σκουπιδοsites που γράφουν ότι ο Γιάννης έριξε διπλό άκυρο στον LeBron για κοινή προπόνηση, πόση αλήθεια εμπεριέχουν;

Του έριξε άκυρο για να συμμετέχει στο space Jam 2 διάβασα εγώ, όχι άκυρο να προπονηθούν μαζί 

Δημοσ.

R.I.P. K.C. Jones

Άλλος ένας μεγάλος παίκτης και προπονητής των Celtics έφυγε το 2020. Μετά τον Tom Heinson απεβίωσε και ο K.C. Jones

• Sad 2
Δημοσ.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. Μιλάμε τώρα για Hall of Famers που έχουν πιο πολλά δαχτυλίδια από δάχτυλα.

Δημοσ.

Στο ημίχρονο mavericks-clippers 77-27!!!

Δεν ξέρω αν φταίει που δεν πάω μία τους clippers, αλλά τέτοια κ@βλ@… ούτε με την Μόνικα Μπελούτσι...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο πρωτάθλημα φέτος

Στην νίκη των Τζαζ στο τελευταίο μπάσιμο κανένας δε σηκώθηκε στο layup του Μίτσελ...?

Σήμερα οι Μπακς πρέπει να δείξουν αν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουν ομάδα που σουτάρει όπως το Μαϊάμι

Αν ο Αντεμπάγιο σβήσει τον Γιάννη πάλι να πάω να παίξω τα λεφτά μου αλλού (τρόπος του λέγειν)

ΥΓ Σημαντικό είναι να δούμε ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Ηδη 2 αγωνιστικές και υπάρχουν διάφορα προβλήματα 

Δημοσ.

Μάλλον θα ξεκινήσουν οι σκούπες από εδώ και πέρα. Οι Μπακς είναι ούτως ή άλλως από τα πιο έτοιμα σύνολα με Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Λόπεζ να παίζουν μαζί τόσο χρόνια.

Δημοσ.

Τα αποτελεσματα χτες ηταν η απαντηση σε οσους εχουν βγαλει απο τωρα φαβορι. Οι ομαδες που πανε για τιτλο βλεπουν τα ματς της φετινης regular -εν μεσω covid- ως προπονησεις μιας και οι τελικοι οπως παει το πραγμα παλι σε φουσκα υπαρχει πιθανοτητα να γινουν. Οποτε το πλεονεκτημα εδρας δεν θα εχει και μεγαλη σημασια. 

Αλλα και να μην γινουν σε φουσκα , με τοσο μικρη περιοδο ξεκουρασης δεν αξιζει να χτυπιουνται οι παικτες στη regular με ρισκο τραυματισμου. 

Από την αλλη υπαρχουν οι Μπακς που χτες εκαναν λοες και εχασαν σε τελικο περιφερειας. Ο Μιντλετον κιολας αρπαχτηκε με το Γιαννη. Μιλουσαν κανενα 2λεπτο και πιο πολυ ο 1ος εκραζε τον 2ο. 

Σα να εκραζε πριν 12 χρονια ο Gooden ή ο Pavlovic τον Λεμπρον......

Δημοσ.

Είναι θέαμα κλπ το NBA αλλά βλέπω την τηλεθέαση φέτος να πηγαίνει ακόμα χειρότερα σε σχέση με πέρυσι αν συνεχιστεί το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, coyote2 είπε

Εκτέθηκα

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/article/1548543/mpaks-i-megalyteri-ektos-edras-niki-tis-istorias-toys-pic

σουτάρανε τόσο πολύ που έσπασαν το ρεκόρ τους στο NBA

Ετοίμασε και μια γραπτή απολογία για τα προηγούμενα που έγραψες! 😛

Δεν μπορείς να βασίζεσαι στα τρίποντα ΜΌΝΟ για να κερδίζεις, επειδή σε ένα κρίσιμο αγώνα μπορεί και να μη μπαίνουν, και ας λέμε για nba! Οπότε τη μεγάλη νίκη των Bucks την είδα σαν τυχερή και όχι ουσίας. Μάλιστα το χθεσινό αποτέλεσμα που έχασαν από δικά τους λάθη το επιβεβαιώνει αυτό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...