djuan1988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Έχει γίνει λίγο βουβαλάκι ή μου φαίνεται; 1
~mxls~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, mants118 είπε εννοείς τι έκανε πάλι ο ατομιστής π@π@ρ@ς.... δεν μου αρέσει το παιχνίδι του προσωπικά εμένα, θα ήθελα με αυτό το ταλέντο να παίζει ομαδικά, ή έστω πιο ομαδικά. Πιστεύω θα το κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Εντωμεταξύ είναι από τους πιο ομαδικούς πρωτοκλασάτους στην λίγκα. 1
vargas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Χαμός στο nba με την σπρωξια του. Joker στον μόνιμα βρώμικο morris , κ κάπου εκεί πετάχτηκε κ ο butler .. 1
Speculoos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, vargas είπε Χαμός στο nba με την σπρωξια του. Joker στον μόνιμα βρώμικο morris , κ κάπου εκεί πετάχτηκε κ ο butler .. O Butler φαίνεται να είπε Bitch i'll beat your ass in the back, fuck that. Oι δυο ομάδες ξαναπαίζουν σε λίγες βδομάδες κι όλοι αναρωτιούνται αν τα καλόπαιδα τα αδέρφια του Joker είναι ακόμα στο Denver. 😆 O Βutler μάλλον δεν τα έλεγε στον Jokic αλλά σε κάποιον άλλον στον πάγκο του Denver. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Speculoos
coyote2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 στην Αμερική θα τους συλλάβουν Λατρεύουν τέτοια.... θα τους χώσουν κανονικά μέσα
greekfragma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Είδα χθες λίγο Κάρι vs Μούσια και KD...ο KD οκ στέκεται πάντα λόγω mentality. Ο Κάρι φέτος είναι αγριεμένος και ορκισμένος για μεγάλη επιστροφή. Αυτός ο Μούσιας αντιπαθής, αδιάφορος και αλαζόνας σε σημείο αν δεν έπαιζαν ρόλο τα PR να έφευγε βράδυ με πρόστιμο.
~mxls~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Ο Κάρι παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. 2
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Ο Κάρι παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ βάζει τα περισσότερα τρίποντα της ζωής του. Fixed.
greekfragma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Ο Κάρι παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. καταρχάς αν παρατήρησες επέστρεψε με πιο δεμένο γραμμωμένο σώμα ειδικά στα χέρια και στην πλάτη. επίσης εκτός των τριπόντων βλέπει περισσότερο γήπεδο και πασάρει αρκετά καλά ενώ και άμυνες έβγαλε που παλιότερα δεν ήταν τόσο θερμός για μαρκάρισμα. αυτό τον Μούσια εντάξει...φέτος να το θυμηθείτε θα πέσει τρελό κράξιμο. αν ήμουν στη θέση του Νας θα του είχα ρίξει τρελό καντήλι αλά Ιωαννίδη. 😂
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, greekfragma said: αυτό τον Μούσια εντάξει...φέτος να το θυμηθείτε θα πέσει τρελό κράξιμο. αν ήμουν στη θέση του Νας θα του είχα ρίξει τρελό καντήλι αλά Ιωαννίδη. 😂 Γιατί να μην βάλει το αριστερό lay up? Αριστερόχειρας εξάλλου...
h3342 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 O Griffin πόσο χάλια παίζει???κανονικα δεν θαπρεπε να παίζει ούτε λεπτό.. και αυτός ο Aldridge.... ο μουσιας βαριέται... βλεπεις να παίζουν οι warriors και το ευχαριστιέσαι,φαίνεται και το καλό κλίμα που έχουν μεταξύ τους και βγαίνει αυτό στο γήπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα