patrickdrd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 νομιζω μονο με καρτα, με paypal δεν πρεπει να δουλευει, κ η καρτα εννοειται πρεπει να ειναι πραγματικη κλπ γιατι με καποιο τροπο την τσεκαρουν ωστε να σε χρεωσουν στις 5/11 αν δεν ακυρωσεις στις 4/11, εχει, login εχεις κανει καταρχην, ετσι; πρεπει πρωτα απ ολα να εχεις account κ να χεις κανει register
johnnyman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Θελω να κανω register δεν εχω λογαριασμο..οποτε λογικα θα γινεται αμα βαλω την χρεωστικη μου που εχω συνδεμενη στο paypal.ετσι δεν ειναι?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ballstreams.com στα 80 ευρώ/χρόνο αντί για τα 120 του League Pass. Και μάλιστα με μετάδοση στα 60fps που κάνει μεγάλη διαφορά.
Andy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 θα το βαλω και γω το ballstreams αυριο. νομιζω 71 βγαινει
patrickdrd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ναι ρε παιδια οκ, αλλα τωρα μιλαμε για το lp που ειναι free για μια βδομαδα, μετα ο καθενας ας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος Θελω να κανω register δεν εχω λογαριασμο..οποτε λογικα θα γινεται αμα βαλω την χρεωστικη μου που εχω συνδεμενη στο paypal.ετσι δεν ειναι? ναι, ακριβως αυτο 1
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 θα το βαλω και γω το ballstreams αυριο. νομιζω 71 βγαινει Για την ακρίβεια έχει γύρω στα 79 ευρώ (100 δολάρια). Έκαναν αύξηση από 1/10/14, οπότε όσοι πρόλαβαν να αγοράσουν ετήσιο pass με τις περσινές τιμές το πήραν 71 ευρώ (90 δολάρια). Δυστυχώς δεν έχουν κάποιο τζαμπέ trial ή έστω φτηνό πακέτο λίγων ημερών, αφού τα 1-Day και 1-Week κοστίζουν 6 και 10 ευρώ αντίστοιχα. Οπότε καλή η δοκιμή που λέμε στο LP, αλλά όταν λήξει η βδομάδα υπάρχει μόνο μία επιλογή
Andy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Για την ακρίβεια έχει γύρω στα 79 ευρώ (100 δολάρια). Έκαναν αύξηση από 1/10/14, οπότε όσοι πρόλαβαν να αγοράσουν ετήσιο pass με τις περσινές τιμές το πήραν 71 ευρώ (90 δολάρια). Δυστυχώς δεν έχουν κάποιο τζαμπέ trial ή έστω φτηνό πακέτο λίγων ημερών, αφού τα 1-Day και 1-Week κοστίζουν 6 και 10 ευρώ αντίστοιχα. Οπότε καλή η δοκιμή που λέμε στο LP, αλλά όταν λήξει η βδομάδα υπάρχει μόνο μία επιλογή μην μας κλεισουν μονο και πανε τσαμπα τα λεφτα!
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτός είναι και ο μόνος φόβος μου αλλά αφού κρατήσανε το κάστρο όλη την περσινή χρονιά χωρίς παρατράγουδα, δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουν και φέτος. Το "αδερφό" site Hockeystreams που μεταδίδει με τον ίδιο τρόπο NHL βαστάει εδώ και 6-7 χρόνια τουλάχιστον. 1
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ετοιμος Mvp ο Davis. Λιγο καλο πλασαρισμα να εχουν οι Πελικανς και δεν το χανει. 26π 17ρ 9κ.. Εν τω μεταξυ οι Πελικανς ειχαν 17 ταπες!
whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση, σαν τα μάτια τους τον προσέχουν Αν γύριζε o Chris Paul (ονείρωξη), ξέραμε ήδη ποιος θα κόντραρε τους spurs, την άνοιξη...
~mxls~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ετοιμος Mvp ο Davis. Λιγο καλο πλασαρισμα να εχουν οι Πελικανς και δεν το χανει. 26π 17ρ 9κ.. Εν τω μεταξυ οι Πελικανς ειχαν 17 ταπες! MP ...ξέραμε ήδη ποιος θα κόντραρε τους spurs, την άνοιξη... Πρόβλεψη: Δεν φτάνουν οι Σπερς φέτος τελικους.
whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 εννοείται, αφού θα φτάσουν οι pelicans
V for Vagelis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τώρα συνειδητοποίησα ότι τους Πελεκάνους τους έχουν στη δύση... Ε νομίζω δύσκολα να προχωρήσουν μακριά στα playoff της δύσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα