Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα αυτά μου θυμίζουν εμένα στο manager. Τελειώνει η σεζόν, ξέρω ότι έχω πρόβλημα πχ. στο σκοράρισμα και αρχίζω να κλείνω επιθετικούς με το τσουβάλι. Είναι, δεν είναι καλός, φέρ' τον εδώ αν είναι ελεύθερος ή σε καλή τιμή ή αν προταθεί από κάποιο scout , όλοι χωράνε. Στο τέλος ξεκινάει η σεζόν κι έχω μαζέψει 5-6 παίκτες για μία θέση που δεν ξέρω τι να τους κάνω.

Χάθηκε να με πάρουν για GM στο NBA...

• Like 3
Δημοσ.

εγω ξερω οτι το καλοκαιρι θα πεσουν πολλες λομπες με ντιαντρε μεσα!

Δημοσ.

Ναι στα χαρτιά η ανταλλαγή chi - NY συμφέρει τους Knicks... αλλά κατα πόσο πραγματικά χρειάζονται ενα PG που είναι σκόρερ και θέλει την ρημάδα στα χέρια του... μαζι με Καραμέλο? Καλύτερο φιτ θα ήταν ο Rondo IMHO.

Δημοσ.

Έχει μείνει το ύψος του το ίδιο στα χαρτιά από τότε που έγινε draft.

Έχει ψηλώσει όμως.

Σχεδόν 7 feet είναι.

Ναι στα χαρτιά η ανταλλαγή chi - NY συμφέρει τους Knicks... αλλά κατα πόσο πραγματικά χρειάζονται ενα PG που είναι σκόρερ και θέλει την ρημάδα στα χέρια του... μαζι με Καραμέλο? Καλύτερο φιτ θα ήταν ο Rondo IMHO.

Ναι αλλά αν υπέγραφαν τον Rondo θα έμεναν εκεί Calderon και Lopez, δηλαδή 20 εκατομμύρια λιγότερος χώρος για free agency.

Και δεν θα μπορούσαν να υπογράφουν κάποιον άλλο star.

Τώρα τουλάχιστον έχουν την δυνατότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην καλύτερη περίπτωση το συμβόλαιο θα είναι fair value, στην χειρότερη θα είναι τραγωδία και δεν θα μπορείς να τον κάνεις trade χωρίς να δώσεις και ένα asset μαζί.

Κακή κίνηση συνεπώς, ειδικά με βάση τις άλλες επιλογές που υπήρχαν.

Εξαιρετική κίνηση από την άλλη το συμβόλαιο του Clarkson.

50 εκ./4 χρόνια είναι ληστεία για τον Clarkson, που θα τον έχουν οι Lakers σε όλο το prime του σε εξαιρετική τιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...