nzeppos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Όλα αυτά μου θυμίζουν εμένα στο manager. Τελειώνει η σεζόν, ξέρω ότι έχω πρόβλημα πχ. στο σκοράρισμα και αρχίζω να κλείνω επιθετικούς με το τσουβάλι. Είναι, δεν είναι καλός, φέρ' τον εδώ αν είναι ελεύθερος ή σε καλή τιμή ή αν προταθεί από κάποιο scout , όλοι χωράνε. Στο τέλος ξεκινάει η σεζόν κι έχω μαζέψει 5-6 παίκτες για μία θέση που δεν ξέρω τι να τους κάνω. Χάθηκε να με πάρουν για GM στο NBA... 3
Rabican Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 εγω ξερω οτι το καλοκαιρι θα πεσουν πολλες λομπες με ντιαντρε μεσα!
omghi2u Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ναι στα χαρτιά η ανταλλαγή chi - NY συμφέρει τους Knicks... αλλά κατα πόσο πραγματικά χρειάζονται ενα PG που είναι σκόρερ και θέλει την ρημάδα στα χέρια του... μαζι με Καραμέλο? Καλύτερο φιτ θα ήταν ο Rondo IMHO.
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 χαλια ομάδα κατεβάζουν για την ολυμπιάδα οι αμερικάνοι
jimmy0077 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Λέει ψέματα για το ύψος του ο Ντουράντ; Έχει μείνει το ύψος του το ίδιο στα χαρτιά από τότε που έγινε draft. Έχει ψηλώσει όμως. Σχεδόν 7 feet είναι. Ναι στα χαρτιά η ανταλλαγή chi - NY συμφέρει τους Knicks... αλλά κατα πόσο πραγματικά χρειάζονται ενα PG που είναι σκόρερ και θέλει την ρημάδα στα χέρια του... μαζι με Καραμέλο? Καλύτερο φιτ θα ήταν ο Rondo IMHO. Ναι αλλά αν υπέγραφαν τον Rondo θα έμεναν εκεί Calderon και Lopez, δηλαδή 20 εκατομμύρια λιγότερος χώρος για free agency. Και δεν θα μπορούσαν να υπογράφουν κάποιον άλλο star. Τώρα τουλάχιστον έχουν την δυνατότητα. 1
jimmy0077 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν διαφωνώ απλά σίγουρα βελτιώθηκαν από πριν. Πιθανότατα όχι αρκετά αλλά δεν θυσίασαν και τίποτα.
Rabican Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Λέει ψέματα για το ύψος του ο Ντουράντ; that awkward moment when your SF is taller than your Center!χαχαχαχ ιδια φαση με Γιαννη που ειναι ψηλοτερος απο πολλα 4αρια και 5αρια! 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Οι Lakers πεταξαν καθε ελπίδα για αναγέννηση από φετος. 64Μ για 4 χρόνια στον Μοζγκοφ.
jimmy0077 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Στην καλύτερη περίπτωση το συμβόλαιο θα είναι fair value, στην χειρότερη θα είναι τραγωδία και δεν θα μπορείς να τον κάνεις trade χωρίς να δώσεις και ένα asset μαζί. Κακή κίνηση συνεπώς, ειδικά με βάση τις άλλες επιλογές που υπήρχαν. Εξαιρετική κίνηση από την άλλη το συμβόλαιο του Clarkson. 50 εκ./4 χρόνια είναι ληστεία για τον Clarkson, που θα τον έχουν οι Lakers σε όλο το prime του σε εξαιρετική τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα