nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μην ψαρώνετε, δεν είναι μπάσκετ αυτό. Πιο καλά παίζουν στην Ευρωλιγκα. Το είπαν οι ειδικοί, το διέδωσαν οι επιστήμονες του αθλήματος: http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1312144/pesits-kalytero-mpasket-tis-euroleague-apo-ayto-toy-nva 1
Ψιτ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Spoiler Τι έκανε ο doncic ενάντια στους mavs!;! μπραβο του.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ψιτ είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τι έκανε ο doncic ενάντια στους mavs!;! μπραβο του. γιατι σε σποιλερ? κανα λινκ?
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ζωντανή απόδειξη για κάθε Ευρωπαίο πως αν γνωρίζει το άθλημα, έχει όρεξη, λίγη τύχη και κάμποση στήριξη από την ομάδα του, μπορεί να κάνει θαύματα στο ΝΒΑ. Αφιερωμένο σε κάθε επιστήμονα-ειδικό που τόσα χρόνια μας πρήζει τα συκώτια πως για το ΝΒΑ χρειάζεται μόνο ταχύτητα και άλμα γι' αυτό και παίκτες σαν τον Μποντιρόγκα, το Διαμαντίδη, το Σπανούλη, κλπ δεν θα έπιαναν ποτέ (άρα καλά έκαναν και κάθισαν εδώ). Αν ήθελαν θα μπορούσαν να πιάσουν. Αλλά δεν ήθελαν. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από nzeppos 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Ψιτ said: Hide contents Τι έκανε ο doncic ενάντια στους mavs!;! μπραβο του. Σε ποιους? 😛
Ψιτ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στον οποιοδήποτε, πόσοι παίχτες υπάρχουν που βάζουν το τελευταίο λεπτό 4 (δυο φορές ισοφάριση) κάνουν λάθος και στην επόμενη φάση παίρνουν πάνω τους τρίποντο για το +3. Τρία καλάθια, 3 διαφορετικού είδους επιθέσεις, κάρφωμα, φειντεγουέι, τρίποντο!!! Οποίος και να είναι ο αντίπαλος, οποίοι και να είναι οι συμπαίκτες σου, ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος στο γήπεδο πως θα πάρει την ευθύνη και πολύ πιθανό και να σκοράρει. Και πολύ πιθανό να μην υπάρχει και παίχτης που μπορεί να τον παίξει άμυνα λόγω πλουραλισμού στην επίθεση. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Ψιτ 1
Ψιτ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 https://www.npr.org/2019/01/12/684511133/not-my-job-we-quiz-nba-coach-mike-dantoni-on-mike-dan-and-tony
NikosRocknRolla Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Την ψυχή μας έβγαλαν οι Ράπτορς με Γουίζαρντς! Πολλά μπράβο στον Beal, μεγάλη ψυχή όλη η ομάδα εξού και η ανατροπή σχεδόν από κάτι 20άρες διαφορές!
~mxls~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Χάρντεν 1 στα 17 τρίποντα, 15/16 βολές. Μόνιμα 30+ προσπάθειες εντός παιδιάς, και σε βραδιές φουλ αστοχίας. Γελοίο μπάσκετ. Και τον έχουν φαβορί στην κούρσα του MVP.
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αυτό είναι το πρόβλημα της τακτικής "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις. Ομολογώ πως ούτε κι εμένα μου αρέσει. Αν όμως στον επόμενο αγώνα ρίξει μια 50άρα πόντους, πιστεύω πως θα ξεχαστούν τα 1/17. Γενικά πάντως όσο προχωράει η σεζόν νομίζω πως ο Γιάννης θα ανοίγει τη διαφορά για τον τίτλο του MVP (αρκεί οι Bucks να παραμείνουν τουλάχιστον δεύτεροι στην Ανατολή).
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Είναι αυτό που σας λέγαμε... "Ο εκπληκτικός Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζει να κάνει... παπάδες στο ΝΒΑ και αυτή τη φορά σκόραρε 57 πόντους (season high) απέναντι στους Γκρίζλις, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 112-94"
Edel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, nzeppos είπε Αυτό είναι το πρόβλημα της τακτικής "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις. Ομολογώ πως ούτε κι εμένα μου αρέσει. Αν όμως στον επόμενο αγώνα ρίξει μια 50άρα πόντους, πιστεύω πως θα ξεχαστούν τα 1/17. Γενικά πάντως όσο προχωράει η σεζόν νομίζω πως ο Γιάννης θα ανοίγει τη διαφορά για τον τίτλο του MVP (αρκεί οι Bucks να παραμείνουν τουλάχιστον δεύτεροι στην Ανατολή). Μα πόσο πιο μέσα να πέσεις!
~mxls~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, nzeppos είπε Αυτό είναι το πρόβλημα της τακτικής "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις. Ομολογώ πως ούτε κι εμένα μου αρέσει. Αν όμως στον επόμενο αγώνα ρίξει μια 50άρα πόντους, πιστεύω πως θα ξεχαστούν τα 1/17. Γενικά πάντως όσο προχωράει η σεζόν νομίζω πως ο Γιάννης θα ανοίγει τη διαφορά για τον τίτλο του MVP (αρκεί οι Bucks να παραμείνουν τουλάχιστον δεύτεροι στην Ανατολή). Όπερ και εγένετο. Είδα το πρώτο ημίχρονο μόνο, στο καλάθι παιζόταν μέχρι όσο θυμάμαι. Ρε φίλε, παίρνει τόσο τραβηγμένα απ'τα μαλλιά φάουλ, που σε κάποια φάση όποιος ήταν πάνω του σήκωνε χέρια επάνω πριν καν ξεκινήσει ο άλλος ντράιβ! Και άσχετο με τον μούσια, ο Μαρκ έχει πέσει πολύ φέτος.
gas83 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 ο ανθρωπος επαιζε χωρις cp3 gordon capella δλδ χωρις 3 βασικους και 3 επομενες επιθετικες επιλογες δλδ τι αλλο περιμενετε να κανει εγω τον μισω για το φλοπιν και τα φαουλ που παιρνει αλλα εδω και πολλα ματς τραβαει το κουπι μονος του με τους αλλους τραυματιες σε μια ομαδα που εγινε χειροτερη απο τις αποχωρησεις το καλοκαιρι παρολαυτα τους εχει 4ους σε μια δυση που μαλλον ειναι η πιο δυσκολη των τελευταιων δε ξερω και γω ποσο ετων με παρα πολλες καλες ομαδες(οι νταλλας 3οι απο το τελος και στη ν ανατολη εμπαιναν πλειοφς με το ρεκορ που εχουν) μετρωντας 40 μεσο ορο στα τελευταια 18ματς με καλα ποσοστα για μενα ειναι νουμερο ενα αυτη τη στιγμη για Mvp κυριολεκτικα χωρις αυτον δε ξερω να θα καναν αλλη νικη(αυτη τη στιγμη) οι ροκετς οποτε για πλακα πιο πολυτιμος παικτης για την ομαδα του οσο και να θελω να το παρει ο γιανναρος αν συνεχισει ετσι ο μουσιας δε το χανει λογικα αν γυρισουν οι τραυματιες πιθανον θα πεσει ο μεσος ορος του οποτε εκει μπορει να γινει κατι και να γινει ντερμπι ειδικα αν μεινουν μεχρι το 2 στη χειροτερη οι μπακς εχει δρομο παντως ακομα
Ψιτ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει παρακολουθήσει πάνω από 3 αγώνες, μόνο τα στατιστικά διαβάζει και γράφει τις μαλακίες του. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα